O υπέροχος χρηστικός και διακοσμητικός κόσμος του SPIRO !

SPIRO KOSTAS 4

 

Το Spiro είναι το νέο μαγαζί “κόσμημα” στη Σκάλα της Πάτμου, εκεί όπου βρισκόταν για αρκετά χρόνια το κατάστημα “Δωδώνη”, ακριβώς πίσω από την κεντρική πλατεία. Η υψηλή αισθητική του χώρου δεν αποτελεί έκπληξη μιας και ο Σπύρος έχει δώσει ανάλογα δείγματα και σε κάθε προηγούμενη επιχειρηματική του προσπάθεια στο παρελθόν.

SPYRO 2

Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα ξεχωριστών αναμνηστικών, ειδών δώρου και κοσμημάτων. Η συντριπτική πλειοψηφία των εκθεμάτων φέρει την υπογραφή Ελλήνων τεχνιτών και καλλιτεχνών, οι οποίοι διακρίνονται για τις δημιουργίες τους. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ότι ακόμη και ένα αντικείμενο τόσο “παρεξηγημένο” και πολυφορεμένο, όπως τα αναμνηστικά μαγνητάκια που θα βρείτε εδώ, έχουν μία τόσο ιδιαίτερη φινέτσα και την υπογραφή της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας που τα φιλοτεχνεί, ώστε αποτελούν πραγματικά “συλλεκτικά” αντικείμενα!

SPYRO 3

Ένα μεγάλο μέρος της συλλογής του Spiro αποτελείται από κεραμικά, διακοσμητικά ή χρηστικά. Πιατέλες και πιάτα, φλιτζάνια και κούπες, μικρότερα και μεγαλύτερα βαζάκια, σε μια υπέροχη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, διακοσμημένα ενίοτε αφαιρετικά, είναι μόνο μερικά από όσα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εδώ.

SPYRO KOSTAS 2

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον υπέροχο χώρο του Spiro, ακόμη και η ενίοτε “δύσκολη” επιλογή κάποιου δώρου, γίνεται πραγματική απόλαυση.

 

Δοκιμάστε το!

 

SPYROjpg