Translate from Google

enfrdeitptrues

Каменный успех STONE SUCCES. H ΠΕΤΡΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ . 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ

dsc 0040

 

 

PATMOS PATMOSTIMES GUIDE 2021.WEBjpg   Αφιέρωμα στις επιχειρήσεις που διαφημίστηκαν στις σελίδες του τουριστικού οδηγού PATMOS PATMOSTIMES GUIDE 2021.

Αν θέλετε να φτιάξετε ένα σπίτι μεγάλης αντοχής  που θα διαρκέσει αιώνες,  ο ειδικός  στις κατασκευές από  φυσική πέτρα Yuriy  της  εταιρείας κατασκευής  STONE SACCESS Каменный успех, https://stonesuccess.vip/photo/nashi-raboty/ με εικοσαετή εμπειρία στην Πάτμο,  θα σας δώσει όλες τις   πληροφορίες που   πρέπει να γνωρίζετε για την σύγχρονη πέτρινη κατασκευή σας.

Όπως,  
- από ποια πέτρα θέλετε  να χτίσετε και πολλά άλλα . https://stonesuccess.vip/service/stroim-doma-iz-naturalnogo-kamnya/ 

Η συνηθέστερη ερώτηση που μας κάνετε  είναι,  πόσο κοστίζει η κατασκευή ενός πέτρινου σπιτιού. Το κόστος κατασκευής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

Δεδομένου ότι και οι πέτρες και τα στρώματα είναι πολύ διαφορετικά, η τιμή της κατασκευής εξαρτάται πολύ από αυτά.
Ρωτήστε μας και θα σας δώοσυμε την πρόταση μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με ελληνικούς, αγγλικούς, αλβανικούς και γερμανικούς υπότιτλους,  ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://stonesuccess.vip/.../zakazat-stroitelstvo-iz.../ και θα μάθετε πολλά.  

Κινητό +30 695 973 3277  

E- mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

contact

Επισκεψιμότητα