Translate from Google

enfrdeitptrues

Patmos Paradise Hotel: Κοντά στην κοσμοπολίτικη παραλία της Πάτμου, τον Κάμπο.

PARADISE PATMOS 4

  patmostimes guide 2023Αφιέρωμα στις επιχειρήσεις που διαφημίστηκαν στις σελίδες του τουριστικού οδηγού PATMOS PATMOSTIMES GUIDE 2023

 

 

 

Το Patmos Paradise Hotel βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία και σε  κοντινή απόσταση με τα πόδια, λιγότερο από 200 μέτρα, από την πιο όμορφη και κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού της Πάτμου, τον Κάμπο. Η χρυσή αμμουδιά προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, όπως παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες, μοντέρνα beach bar, θαλάσσια σπορ και ξαπλώστρες, αποδυτήρια, καθώς και μασέρ.

Χτισμένο σε ένα λόφο με θέα στον κόλπο του Κάμπου, το Patmos Paradise Hotel απολαμβάνει μια μοναδική πανοραμική θέα τόσο στο Νότιο Αιγαίο όσο και στην παραλία, προσφέροντας χαλαρωτικά, γαλήνια και κυρίως ρομαντικά τοπία σε όλους τους επισκέπτες του. Η φήμη για την ευγενική φιλοξενία, την άψογη εξυπηρέτηση και την υπέροχη τοποθεσία του είναι φημισμένη, που φιλοδοξεί τους επισκέπτες να επιστρέφουν χρόνο με τον χρόνο.

Επικοινωνήστε για κράτηση: 30 22470 32624

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κάμπος, 85500, Πάτμος, Δωδεκάνησα, Ελλάδα

contact

Επισκεψιμότητα