PATMOS DAILY CRUISES Ιάκωβος Μελιανός: Ολοήμερες κρουαζιέρες σε 6 πανέμορφους προορισμούς γύρω από την Πάτμο.

 

AFRODITH XILINO

 

PATMOS DAILY CRUISES Ιάκωβος Μελιανός: Ολοήμερες κρουαζιέρες σε 6 πανέμορφους προορισμούς γύρω από την Πάτμο, Κρουαζιέρες πάρτι, Κρουα ζιέρες Μακρονήσι, Ασπρονήσι, Μαράθι, Τηγανάκια, Αρκιοί, Ψιλή Άμμος.

5 σκάφη στη διάθεση σας να επιλέξετε: τα παραδοσιακά ξύλινα Αφροδίτη και Ιάκωβος Μ. ή τα ταχύπλοα Ιωάννη Μ., Άγιος Παίσιος, Άγιος Γεώργιος
Οι διακοπές σας στο πανέμορφο νησί Πάτμος θα γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακές , αν ταξιδέψετε μαζί μας στα πανέμορφα νερά 5 προορισμών. Μακρονήσι, Ασπρονήσι, Μαράθι, Τηγανάκια, Αρκιοί, Ψιλή Άμμος.
Καλωσορίζουμε τους επιβάτες μας στον δροσερό αέρα στο κατάστρωμα των καϊκιών μας με μουσική, μεζέ, ούζο, κρασί.

To Μακρονήσι είναι διάσημο για το υποβρύχιο σπήλαιο που οδηγεί σε ένα μεγαλύτερο που μοιάζει σχεδόν με μια μπλε λιμνοθάλασσα. Ιδανικό μέρος για καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα και αναρρίχηση.
Ασπρονήσια. Τα Ασπρονήσια ένα συγκρότημα με 2 βραχώδεις νησίδες με ψηλά βράχια από σχιστόλιθο, παραλίες με μεγάλα λευκά και κομψά βότσαλα και τυρκουάζ χρώμα.
Τηγανάκια η πιο διάσημη παραλία του νησιού με καταγάλανα νερά .
Αρκιοί. Στο ήσυχο νησί των Αρκιών με το απάνεμο λιμάνι, ανακαλύπτεις ένα διαφορετικό μαγικό κόσμο με γαλάζια νερά για κολύμπι και καλό φαγητό στα ταβερνάκια.
Μαράθι. Το Μαράθι νοτιοδυτικά των Αρκιών έχει παραλία με κρυστάλλινα νερά που μπορεί κανείς να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.
Ψιλή Άμμος. Η ομορφότερη παραλία της Πάτμου. Εξωτική, με καθαρή χρυσή άμμο και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά.

Οργανώνουμε καθημερινές Ημερήσιες Εκδρομές με αναχωρήσει από το λιμάνι της Σκάλας

Κρουαζιέρες Πάρτι για να , γιορτάστε τα γενέθλια, τα πάρτι bachelor / bachelorette, τους γάμους και πολλά άλλα με έναν μοναδικό τρόπο!
Οικογενειακές Κρουαζιέρες Νοικιάζουμε σκάφος για μια ιδιωτική κρουαζιέρα με τους φίλους και την οικογένειά σας για αξέχαστες στιγμές!
Τα σκάφη μας και ο έμπειρος καπετάνιος είναι υπεύθυνοι για την άνεση και την ασφάλειά σας, καθώς απολαμβάνετε την κρυστάλλινη θάλασσα του Αιγαίου.
Ρομαντικές Κρουαζιέρες μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος αρκετά γρήγορα και εύκολα για να απολαύσετε το νερό, τη θέα και το τοπίο.
Η PATMOS DAILY CROUISES και ο Ιάκωβος Μελιανός Προσφέρουν πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες Στόχος: Η δική σας απόλαυση…!

• Βρίσκονται στο μικρό λιμάνι της Σκάλας, μπροστά από το πρακτορείο Blue Star

 Για περισσότερες λεπτομέρειες και το πρόγραμμα των εκδρομών https://patmosdailycruises.gr/ 

Επικοινωνήστε στο  6977035231
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

AFRODITH-XILINO.jpg ARKI_LIMANI.jpg IAKOVOS-XILINO.jpg

aspronhsi-2.jpg mac19-755x500.jpg mac6-755x500.jpg

marathi-2.jpg marathi.jpg thganakia.jpg