ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Το Χθες και το σήμερα της γεύσης

PANTELIS 2ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ(9ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ)  19 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2017 

Το εστιατόριο ΠΑΝΤΕΛΗΣ στα πλαίσια του αφιερώματος για τα εστιατόρια που στήριξαν την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ  (9ο Φεστιβάλ γεύσης και παράδοσης Αιγαίου και λοιπές δράσεις) που οργάνωσε η εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ και η ΜΚΕ Αποκάλυψη,  διέθεσε  ένα σερβιτόρο την ημέρα του 9ου Φεστιβάλ γεύσης και παράδοσης Αιγαίου, καλύτερες τιμές σε μενού με κουπόνι για τα μέλη των νησιών που συμμετείχαν και έφερε στο τραπέζι των επαγγελματιών και μια υπέροχη συνταγή χοιρινού στο φούρνο το οποίο στη συνέχεια γεύτηκαν οι επισκέπτες.  

Το εστιατόριο ΠΑΝΤΕΛΗΣ είναι το παλαιότερο εστιατόριο του νησιού μας. Το ξεκίνησε  τo 1950 ο Χριστόδουλος Γρύλλης το συνέχισε ο γιος του Παντελής Γρύλλης  και σήμεrα το διευθύνει ο γιος του Παντελή,   Χριστόδουλος Γρύλλης. 

Σε μια συνέντευξη του παλαιότερα,  ο Παντελής Γρύλλης μας είπε: 

" Στο εστιατόριο έχουνε φάει  βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, επιστήμονες, ηθοποιοί, ο Ωνάσης και πολλοί άλλοι.  
 Τη σκυτάλη τώρα την πήρε ο γιος μου ο Χριστόδουλος. Μαγειρεύει η μαμά Θεολογία και εξακολουθούμε να αναδεικνύουμε την πατινιώτικη κουζίνα, τα θαλασσινά και το ψάρι μαγειρεμένο σε όλες στις εκδοχές του, ώστε ο πελάτης να τρώει καλά και να νοιώθει ότι είναι στην Πάτμο" .

Ο Χριστόδουλος συνεχίζει και σήμερα την παράδοση, ανταποκρινόμενος παράλληλα και στις  γευστικές αλλαγές που σηματοδοτούν την γαστρονομία της εποχής μας. 

Τα  καλοκαιρινά βράδια  το εστιατόριο ΠΑΝΤΕΛΗΣ  έχει προσθέσει ζωντανή ελληνική και νησιώτικη μουσική.  

ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Λιμάνι Σκάλας. Πίσω από το ζαχαροπλαστείο  ΜΠΟΥΝΑΤΣΑ  τηλ.22470 31230 fb Christodoulos Grillis

PANTELIS-.jpg PANTELIS-1.jpg PANTELIS-2.jpg

PANTELIS-3.jpg PANTELIS-4-jpg.jpg PASXA_PANTELIS_2019.jpg