BOTRYS: Το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που στο μενού του έχει προϊόντα slow food

slowfoodΤο εστιατόριο BOTRYS είναι επίσημα το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί στο Μενού του,  τοπικά προϊόντα που έχουν συμπεριληφθεί στη Διεθνή κιβωτό της γεύσης Slow Food .

Τα προϊόντα αυτά είναι: ξινομυζυθρα, φάβα και σκινόκαρπος.
Στο μενού θα τα βρείτε στη Σαλάτα Πάτμος που περιέχει Λαχανικά εποχής, αμπελοβλάσταρα και κρίταμο τουρσί, ντόπιο λαδοτύρι και παξιμάδι με σκινόκαρπο.
Επίσης στα Ψητά λαχανικά με πατινιώτικη ξινομυζύθρα και στο Φάβα Πάτμου και Φάβα Σαντορίνης με σταφύλια και κάπαρη. BOTRYS 2019
Αξίζουν συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου ΒΟΤRYS Θεολόγο Κανιαρό και στη σύζυγο του Αργυρούλα Γιαμαίου για την ευαισθητοποίηση τους στις τάσεις της νέας υγιεινής γαστρονομίας.

 

KREAS KOSTAS