Αφιέρωμα στις επιχειρήσεις που διαφημίστηκαν στις σελίδες του τουριστικού οδηγού PATMOS PATMOSTIMES GUIDE 2025.
To Νέκταρ, είναι στη Σκάλα της Πάτμου. Ξεκίνησε στην Πάτμο σαν όνειρο και στόχος, το 2013 μαζί με την κρίση.
Το CONSEPT εξαρχής ήτανε τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς και η υποστήριξη του SLOW FOOD.
Έτσι λοιπόν από την αρχή της δημιουργίας του το ΝΕΚΤΑΡ έφερε τα διαμάντια της ελληνικής παραγωγής και γαστρονομίας.
Τροφή καθαρή, χωρίς συντηρητικά, εγχώρια προϊόντα φτιαγμένα όπως παλιά και νησιώτικο καλωσόρισμα.
Στο κατάστημα ΝΕΚΤΑΡ βρίσκετε τρόφιμα και ποτά από την πλούσια εξελιγμένη γαστρονομία όλης της Ελλάδας και κυρίως των μικρών παραγωγών και προέρχoνται από την προσεκτική έρευνα της Ειρήνης και του Αλέξανδρου, με στόχο την ποιότητα και την ανάδειξη του ελληνικού delicatessen σε περισσότερο καταναλωτικό κοινό.
Για το σκοπό αυτό, επισκέπτονται τις εκθέσεις τροφίμων και ποτών σε όλη την Ελλάδα και βρίσκουν παραγωγούς, ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας και επιλέγουν τα καλύτερα.
Πιο αναλυτικά στο ΝΕΚΤΑΡ βρίσκετε:
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, οργανικό και βιοδυναμικό, θυμάρι, μέλι, επιλεγμένα κρασιά με επίκεντρο τα κρασιά του αμπελώνα Patoinos και άλλα παραδοσιακά οινοπνευματώδη, τυριά, βότανα , μπαχαρικά και λιχουδιές απ όλη την Ελλάδα.
Τα τελευταία χρόνια και κάθε χρόνο γιορτάζουν το slow food με κάλεσμα στο κατάστημα, για κέραμα από τα γνήσια προιόντα τους.
Selected food and drinks from all over Greece.
Nectar started as a dream and a goal in 2013 with the crisis.
The main is the Greek top quality products from small producers.
So from the beginning of operation,NEKTAR has brought the diamonds of Greek gastronomy.
Clean food, without preservatives, made like old times, domestic products, traditional drinks, herbs, spices, olive wood, natural cosmetics and warm welcome.