ΝΕΚΤΑΡ. Ένας υπέροχος κόσμος από μικρούς Έλληνες παραγωγούς

NEKTAR2Selected food and drinks from all over Greece.

Άνοιξε για 6η χρονιά το κατάστημα ΝΕΚΤΑΡ.   Τα προϊόντα  στο ΝΕΚΤΑΡ προέρχoνται από την προσεκτική έρευνα που κάνουν οι ιδιοκτήτες, με στόχο την ποιότητα και την ανάδειξη του ελληνικού delicatessen σε περισσότερο καταναλωτικό κοινό. 

Στο  ΝΕΚΤΑΡ βρίσκετε τρόφιμα και ποτά από την πλούσια εξελιγμένη γαστρονομία όλης της Ελλάδας και κυρίως των μικρών παραγωγών.Για το σκοπό αυτό, επισκέπτονται τις εκθέσεις τροφίμων και ποτών σε όλη την Ελλάδα και βρίσκουν παραγωγούς, ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας και επιλέγουν τα καλύτερα.

 

Κάθε χρόνο και κάτι καινούργιο στο ΝΕΚΤΑΡ από μια διαφορετική γωνιά της πατρίδας μας.  Από έναν νέο παραγωγό.  

Στον  πλούσιο κόσμο του ΝΕΚΤΑΡ   με γνωστές και άγνωστες στο ευρύ κοινό  αλλά ποιοτικές ετικέτες  βρίσκετε: 

Επιλεγμένα. Αυγοτάραχο. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, οργανικό και βιοδυναμικό, ελιές, άγρια βιολογικά βότανα, μπαχαρικά και μίγματα. Αλλαντικά. Μέλι και προϊόντα μέλισσας, βασιλικό πoλτό, γύρη κ.λ.π. Γαλέτες από φύκια και σίκαλη. Τυριά παλαιωμένα και κρασότυρα. Εξαιρετικά κριτσίνια. Πολλές λιχουδιές απ όλη την Ελλάδα.NEKTAR1

Το κρασί ΠΑΤΟΙΝΟΣ του αμπελώνα  Domaine de l'Apocalypse,  το κρασί της Πάτμου ΟΣΙΑΚΟΣ. Λειψώτικο κρασί, το Λεριώτικο κρασί ΙΟΚΑΛΛΙΣ. Παλαιωμένα αποστάγματα, λικέρ και το περίφημο ανθόνερο Πάτμου. 

Επίσης,  Φυσικά καλλυντικά και αιθέρια έλαια, έλαια προσώπου, φυσικά σαπούνια, ALOE VERA.  Αντικείμενα από ξύλο ελιάς και πολλά άλλα δώρα.  

Το ΝΕΚΤΑΡ  για  drink με φίλους ένα βράδυ στο σπίτι,  ή στον κήπο,  σας προτείνει :  

Γαλετάκι από φύκια, με πατέ λιαστής τομάτας,  φέτα και ένα φύλλο δίκταμο επάνω. Απάκι κοτόπουλου με πορτοκάλι, γραβιέρα παλαιωμένη σε σπηλιά με θρούμπι, πράσινες ελιές φούρνου,κριτσίνια με γραβιέρα Κρήτης και πιπερόμελο. 

Για ποτό,  παλαιωμένο τσίπουρο και για επιδόρπιο,  μπαλάκια αποξηρωμένης φράουλας  με γιαούρτι και άσπρη σοκολάτα. 

 ΝΕΚΤΑΡ Σκάλα Πάτμος +302247034337 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.