ΠΛΕΙΑΔΕΣ: O Έκτορας Μποτρίνι και η λάμψη των 7 αστεριών στα ξεχωριστά πιάτα τους

 

pleiades esoΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ(9ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ και λοιπές δράσεις) 19 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2017.

 

Το εστιατόριο ΠΛΕΙΑΔΕΣ στα πλαίσια του αφιερώματος για τα εστιατόρια που στήριξαν την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ (9ο Φεστιβάλ γεύσης και παράδοσης Αιγαίου και λοιπές δράσεις) που οργάνωσε η εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ και η ΜΚΕ   Αποκάλυψη  προσέφερε χρηματική χορηγία για τις ανάγκες  της ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΤΜΟΥ, δεξιώθηκε τους γευσιγνώστες του 9ου Φεστιβάλ Γεύσης  και παράδοσης Αιγαίου, και έδωσε καλύτερες τιμές σε μενού με κουπόνι για τους φιλοξενούμενους συλλόγους και νησιά. 

Πλειάδες, οι 7 εφτά κόρες του τιτάνα Άτλαντα και της Πλειόνης, τα εφτά αστέρια που σχηματίζουν και τον αστερισμό Πούλια.
Πλειάδες ονομάζεται επίσης και ένα εμπνευσμένο ελληνικό εστιατόριο που διατηρεί και σέβεται την παράδοση, ενώ ακολουθεί τις γαστρονομικές τάσεις. Το εστιατόριο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Σάψιλα, με πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου, τη νησίδα Πιλάφι και το ηλιοβασίλεμα.

Είναι χτισμένο με πέτρα, ξύλο και μεράκι, με σεβασμό στον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του νησιού. Απέχει μόλις 3χλμ από τη Σκάλα (κεντρικό λιμάνι και πρωτεύουσα του νησιού), 1,5 χλμ από το Γροίκο, και 4,5 χλμ από το Μοναστήρι και την παραδοσιακή χώρα. Αφεθείτε στις γαστρονομικές δημιουργίες των εμπνευσμένων   σεφ, ενώ χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.   Ο Χρήστος με την Ειρήνη, παθιασμένοι με τη δουλειά, μέσα από κάθε φιλοξενία στα αρχοντικά τους αναζητούν το χαμόγελο της ικανοποίησης. Ύστερα από χρόνια βελτιώσεων στο κομμάτι των πετρόχτιστων σπιτιών, η Ειρήνη και ο Χρίστος αποφάσισαν να υλοποιήσουν ένα ακόμα όνειρό τους, τη δημιουργία ενός εστιατορίου το οποίο θα αναδείκνυε την ελληνική κουζίνα με καλόγουστο και αυθεντικό τρόπο. Έτσι, έπειτα από αρκετό κόπο και μεράκι ήρθε η ώρα να γίνει το επόμενο βήμα και πλέον εσωτερικά του συγκροτήματος "Αρχοντικά Ειρήνη" φιλοξενούνται οι Πλειάδες. Όμως, η Ειρήνη είναι ένας άνθρωπος που αναζητά την τελειότητα κι έτσι κάθε χρόνο ψάχνει τρόπους να το βελτιώσει και να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Γι’ αυτό το λόγο  έχοντας υπ όψιν την υπέροχη και ξεχωριστή δουλειά του Έκτορα Μποτρίνι επεδίωξαν τη γνωριμία και  μετά από συζήτηση μαζί του γεννήθηκε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Ξεκινώντας τη νέα σεζόν  για το 2017 ο Έκτορας θα επιμελείται όχι μόνο τα πιάτα τα οποία θα σερβίρονται στο χώρο μας άλλα και κάθε άλλη λεπτομέρεια.

Τηλέφωνα για επικοινωνία 2247032826 - 22470 33034

Επισκεφθείτε το site του εστιατορίου για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. www.patmospleiades.gr

pleiades afieroma

pleiades afieroma2