Κυκλοφόρησε το περιοδικό The Diviner του ομίλου Divine Hotels

PATMOSAKTIS 9Ευχόμαστε καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη και ευημερία!
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι σήμερα, κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος του τριμηνιαίου εταιρικού περιοδικού (Ιανουάριος - Μάρτιος 2018) «The Diviner», από τον όμιλο Divine Hotels.
Ποδηλασία, πεζοπορία, ιππασία και kite σερφ είναι μερικές από τις εμπειρίες που κέρδισαν τη συντακτική ομάδα του περιοδικού, η οποία βρέθηκε στην Κω αναζητώντας εναλλακτικές επιλογές στο νησί του Ιπποκράτη κατά τους χειμερινούς μήνες.
Στο τρίτο τεύχος του «The Diviner», συζητήσαμε με τον Ιούλιο Καλαποδά, σεφ του bar - restaurant «H2O» περί ελληνικής κουζίνας, καθώς μας ετοίμαζε τη βοδινή κοτολέτα πανέ με δημητριακά και λιναρόσπορο - ένα από τα κυρίως πιάτα στο καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του εστιατορίου. Ακόμη, συναντήσαμε τον Αντώνη Κοπανέζο, ο οποίος μας σύστησε το αγνό & θυμαρίσιο μέλι «Thymeli», συνεχίζοντας με σεμνότητα τη μελισσοκομική παράδοση της οικογένειάς του.
Τέλος, επισκεφθήκαμε το «Kos Hotel Junior Suites» την ώρα του… παιδιού όπου η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, Personal Trainer & Zumba Instructor στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, μας ανέλυσε τα οφέλη του «Zumba Kids», επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι να εισάγουμε τη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα ενός παιδιού.
Σας ευχόμαστε από καρδιάς ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.
Καλή ανάγνωση!

 

Happy new year, full of health, love and prosperity!
We are pleased to announce that today, Tuesday 9th of January 2018, Divine Hotels group released the third three-month issue (January - March 2018) of the e-magazine «The Diviner».
Cycling, hiking, horse riding and kite surfing, are some of the experiences discovered by the editorial team of the magazine, who visited Kos searching for alternative choices on the island of Hippocrates, during winter.
On the third issue of the «The Diviner», Ioulios Kalapodas, chef of bar - restaurant «H2O» was interviewed regarding Greek cuisine, as he was preparing the beef cutlet breaded with cereals and linseed - one of the main courses in the restaurant’s established New Year's Eve dinner. In addition, we met Antonis Kopanezos, who introduced us to the pure and thyme honey, «Thymeli», modestly continuing his family beekeeping tradition.
Finally, we visited «Kos Hotel Junior Suites» during… kid’s time when Cleopatra Misailidou, Personal Trainer & Zumba Instructor in the hotel’s gym, analyzed the advantages of «Zumba Kids», pointing out the importance of introducing physical activity into a child's daily life.
We wholeheartedly wish you a happy and creative new year.