NEKTAΡ . H ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

NEKTAR2ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ   ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ (9ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ και λοιπές δράσεις) 19 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2017.  Το κατάστημα ΝΕΚΤΑΡ  ήταν χορηγός στις τσάντες που δόθηκαν στους προσκεκλημένους συντελεστές με τα δώρα του Φεστιβάλ κ.λ.π.  

 

Στο κατάστημα ΝΕΚΤΑΡ  βρίσκετε τρόφιμα και ποτά από την πλούσια εξελιγμένη γαστρονομία όλης της Ελλάδας και κυρίως των μικρών παραγωγών.
Τα προϊόντα  που βρίσκουν οι καταναλωτές στο ΝΕΚΤΑΡ  προέρχoνται από την προσεκτική έρευνα που κάνουν οι ιδιοκτήτες, με στόχο την ποιότητα και την ανάδειξη του ελληνικού delicatessen σε περισσότερο καταναλωτικό κοινό. 

Για το σκοπό αυτό,  επισκέπτονται τις εκθέσεις  τροφίμων  και ποτών  σε όλη την Ελλάδα και  βρίσκουν  παραγωγούς, ακόμα και  από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας και επιλέγουν τα καλύτερα. 

Πιο αναλυτικά στο ΝΕΚΤΑΡ βρίσκετε: 
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, οργανικό και βιοδυναμικό, θυμάρι, μέλι, επιλεγμένα κρασιά και άλλα παραδοσιακά οινοπνευματώδη, τυριά, κρέας,  βότανα , μπαχαρικά και λιχουδιές  απ όλη την Ελλάδα.
Όλα τα προϊόντα είναι προσεκτικά επιλεγμένα, εγγυημένα και δεν περιέχουν  συντηρητικά.

ΝΕΚΤΑΡ Σκάλα Πάτμος +302247034337 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEKTAR1.jpg NEKTAR2.jpg NEKTAR3.jpg