Ginger ξεχωριστή γευστική πρόταση στο νησί της Αποκάλυψης

Άνοιξε! Το Ginger αποτελεί σίγουρα μια ξεχωριστή γευστική πρόταση για όσους θα βρεθούν στο νησί της Αποκάλυψης.
Στην ωραιότερη ίσως αυλή της σκάλας στο λιμάνι της Πάτμου σε ένα χαλαρό χώρο με πολύ πράσινο και γήινα χρώματα που αποπνέει μια ανεπιτήδευτη νησιωτικότητα θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε ένα μενού μοναδικό που δημιουργεί νέα δεδομένα στα γαστρονομικά δεδομένα του νησιού.
Στην δεύτερη του χρόνια το μενού του Ginger restaurant επιμελείται ο βραβευμένος Εxecutive Chef Δημήτρης Παμπόρης ο άνθρωπος που στην ουσία έβαλε την Πάτμο στον ελληνικό γαστρονομικό χάρτη και εκτελεί η ομάδα του υπό την καθοδήγηση του συντοπίτη του Chef Αντώνη Παλαιολόγου.
Ο chef δίνοντας έμφαση στα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα αναδημιουργεί πιάτα από την ελληνική παράδοση που παρουσιάζονται με τον ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο που τον χαρακτηρίζει παντρεύοντας δημιουργικά την μοντέρνα ελληνική κουζίνα με υλικά και τεχνικές από την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.
Πιάτα όπως το χταπόδι στη γάστρα με μους λευκού ταραμά, το καπνιστό χέλι με φάβα και καραμελώμενα σταφύλια, το ριζότο «γεμιστά», η αργοψημένη πανσέτα με γέμιση πρασόπιτας, το κοτόπουλο με γλυκάνισο και τζίντζερ, το γεμιστό λαυράκι με προσούτο και η εξαιρετική κρεμ μπρουλε κολοκύθας με παγωτο καννέλα μας εξάπτουν την φαντασία και σε κάνουν να ανυπομονείς να τα δοκιμάσεις.
Το μενού συνοδεύει αρμονικά μια λίστα κρασιών με ξεχωριστές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα καθώς και ιδιαίτερα cocktail από τον Bartender Γιάννη Λέφα με τα οποία μπορείτε ιδανικά να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε το δείπνο σας.

 

Giner-Flyer.jpg apetiser_03a.jpg apetize22.jpg

desert_01a.jpg main_04a.jpg