THEOLOGOS HOUSES: Xτισμένα από παραδοσιακά υλικά και παραδοσιακές μεθόδους της Πάτμου.

 

1

 

PATMOS PATMOSTIMES GUIDE 2021.WEBjpgΑφιέρωμα στις επιχειρήσεις που διαφημίστηκαν στις σελίδες του τουριστικού οδηγού PATMOS PATMOSTIMES GUIDE 2021.

THEOLOGOS HOUSES.  Σπίτια,  χτισμένα από παραδοσιακά υλικά της Πάτμου: πέτρα, ξύλο και κεραμικά με παραδοσιακές μεθόδους.

Είναι αμφιθεατρικά χτισμένα στο κόλπο του Γροίκου και της Πέτρας στην Πάτμο, που είναι ενταγμένος   στον οργανισμό "THE MOST BEUTIFUL BAYS IN THE WORD" ως ένας από τους ομορφότερους κόλπους στον κόσμο.

Χάρη στη γεωγραφία του κόλπου είναι προστατευμένα από τους καλοκαιρινούς βόρειους ανέμους και μπορείτε να απολαύσετε πάντα τη φανταστική θέα στη θάλασσα από τα τεράστια μπαλκόνια μας. 

Τα ενοικιαζόμενα πολυτελή σπίτια THEOLOGOS HOUSES,  βρίσκονται 150 μέτρα από την ακτή του Γροίκου και περίπου 500 μέτρα από την Πέτρα ενώ βρίσκονται πολύ κοντά σε άλλες μικρές και μοναχικές παραλίες. 

 3,5 χλμ περίπου από το λιμάνι της Σκάλας όπως και από τον οικισμό Χώρα όπου βρίσκεται το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Τα THEOLOGOS HOUSES,  αναλαμβάνουν  χωρίς έξτρα χρέωση τη μεταφορά σας από και προς το λιμάνι στην άφιξη και αναχώρησή σας.

Διαθέτουν επίσης  για τους πελάτες  SCOOTER, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και  ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ από μεγάλη γκάμα μοντέλων και μεγεθών ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.  

Για περισσότερα  https://www.theologoshouses.gr  

1.jpg THEOLOGOS-HOUSES-2.jpg THEOLOGOS-HOUSES-3.jpg

THEOLOGOS-HOUSES-4.jpg THEOLOGOS-HOUSES-5.jpg THEOLOGOS-HOUSES-6.jpg

THEOLOGOS-HOUSES-7.jpg THEOLOGOS-HOUSES-8.jpg THEOLOGOS-HOUSES-9.jpg

THEOLOGOS-HOUSES.jpg THEOLOGOS-HOUSES10.jpg THEOLOGOS-HOUSES11.jpg

THEOLOGOS-HOUSES12.jpg THEOLOGOS-HOUSES13.jpg THEOLOGOS-HOUSES14.jpg