Translate from Google

enfrdeitptrues

Ο Έκτορας Μποτρίνι στην Πάτμο στο PLEIADES RESTAURANT POOL-BAR

 

ektoras botrini 3

Τη συνεργασία τους επισφράγισαν ο Χρήστος και η Ειρήνη Καμίτση  ιδιοκτήτες του PLEIADES RESTAURANT POOL BAR και ο γνωστός  βραβευμένος  σεφ Έκτορας Μποτρίνι. ektoras botrini

 

 

O Έκτορας Μποτρίνι ένας από τους μεγαλύτερους και γνωστότερους σεφ, βραβευμένος με   Αστέρι     Michelin και 4 χρυσούς σκούφους,  επισκέφθηκε  την Πάτμο μετά από πρόσκληση  των ιδιοκτητών του, με σκοπό να συζητήσουν την  πιθανή συνεργασίας τους.

Ο κ. Μποτρίνι ενθουσιάστηκε  από το χώρο και  το υπέροχο τοπίο  που σε συνδυασμό με   το   ανοιχτό μυαλό  και την ευγένεια  των ιδιοκτητών  πείστηκε να δεχτεί την πρόταση τους για συνεργασία το καλοκαίρι του 2017. 

Η συνεργασία τους θα είναι στα πλαίσια του consulting που εφαρμόζει το managment του μεγάλου  σεφ και θα αφορά την οργάνωση του  μενού του PLEIADES RESTAURANT POOL BAR και την εκπαίδευση του επικεφαλή της κουζίνας.  

Ο Έκτορας Μποτρίνι , σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ελβετίας.
Γνωρίζει 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Η επαγγελματική του πορεία μεγάλη, καθώς από το 1986 έως το 1992 μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα στο σεφ και πατέρα του Etrusco Botrini σε πολλά κλαμπ MED ανά την υφήλιο.

Η συνεργασία του αυτή  είναι μια μεγάλη τιμή για  την Πάτμο  και θα ανεβάσει τον πήχυ, γιατί είναι η πρώτη φορά που εστιατόριο του νησιού μας θ απροσφέρει μενού ενός διακεκριμένου και βραβευμένου με αστέρια Michelin σεφ. Και η αρχή γίνεται  από το  PLEIADES RESTAURANT POOL BAR του EIRINI LUXURY HOTEL VILLAS. 
 

 

 

contact

Επισκεψιμότητα