Translate from Google

enfrdeitptrues

Άραβες φτιάχνουν στην Κίνα, το μεγαλύτερο χιονοδρομικό πάρκο του κόσμου

ARABES XIONOD KENTROΤο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο του κόσμου 90.000 τ.μ. θα δημιουργηθεί στην Κίνα και συγκεκριμένα το Wintastar στην Σανγκάη από την Μajid Al Futtaim εταιρεία για πάρκα ψυχαγωγίας της Μέσης Ανατολής και την εταιρεία real estate της Σιγκαπούρης KOP Limited.

Την ανάπτυξη και τον σχεδιαμσό του έχει αναλάβει η Μajid Al Futtaim και η επένδυση σηματοδοτεί το ντεμπούτο της στη διεθνή αγορά.

Το Wintastar της Σαγκάη θα διαθέτει τρεις πίστες σκι με ποικίλες κλίσεις, συμπεριλαμβανομένης της κλίσης του ολυμπιακού προτύπου για εκπαίδευση και για τους μη σκιέρ, θα διαθέτει 25 αξιοθέατα χιονιού.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την KOP Limited και να προσφέρουμε την εμπειρία μας στην ανάπτυξη μιας από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας χιονιού στον κόσμο, τονίζει ο Ahmed Galal Ismail, Διευθύνων Σύμβουλος της Majid Al Futtaim – Ventures.
Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει την εκτεταμένη γνώση και εμπειρία της Majid Al Futtaim στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη λειτουργία εσωτερικών χώρων ψυχαγωγίας χιονιού”.

“Ως εταιρεία της Σιγκαπούρης που είναι εξοικειωμένη με τον κινεζικό πολιτισμό, σε συνδυασμό με το διεθνές ιστορικό και τη φήμη μας στην ανάπτυξη νέων ιδεών για την αγορά, ελπίζουμε ότι με την συνεργασία μας με την Majid Al Futtaim θα προσφέρουμε νέες συναρπαστικές εμπειρίες στους Κινέζους καταναλωτές”, τονίζει ο Ong Chih Ching, εκτελεστικός πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της KOPL.

Η Majid Al Futtaim είναι η εταιρεία που δημιούργησε το Ski Dubai, το πρώτο χιονοδρομικό κέντρο στη Μέση Ανατολή που προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Πέρυσι εγκαινίασε το πρώτο χιονοδρομικό κέντρο στην Αφρική με το Ski Egypt, ετοιμάζει το Ski Saudi, ένα πάρκο χιονιού στο Ομάν και πρόκειται να εκμεταλλευτεί και το πάρκο χιονιού το Mall Reem Mall του Abu Dhabi.

Η εταιρεία διαθέτει 127.000 τ.μ. εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας χιονιού στο χαρτοφυλάκιό της, καθιστώντας την έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και διαχειριστές εσωτερικών χώρων ψυχαγωγίας του είδους στον κόσμο

contact

Επισκεψιμότητα