Translate from Google

enfrdeitptrues

Βραβείο Χρυσού Σκούφου 2016 για το εστιατόριο «Apocalypsis», του Patmos Aktis

 

Την 21η Μαρτίου 2016, το εστιατόριο «Apocalypsis» βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με βραβείο Χρυσού Σκούφου.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» στην Αθήνα και τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους του ομίλου Divine Hotels, ο σεφ του εστιατορίου «Apocalypsis» κύριος Δημήτρης Παμπόρης και ο διευθυντής του ξενοδοχείου Patmos Aktis Suites & Spa, κύριος Χρήστος Πατάκος.

Κορυφαίο πιάτο: Γαλακτομπούρεκο, παγωτό αμυγδαλωτό, ψητός ανανάς, ζελέ ρούμι Zacapa
Σύμφωνα με τη διοίκηση και τα στελέχη του ομίλου Divine Hotels: «Η επιμονή του Δημήτρη Παμπόρη στην ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, η εμμονή του στη χρήση ντόπιων προϊόντων και η φαντασία του στην αξιοποίηση της πρώτης ύλης ήταν τα στοιχεία που το 2010 τον έχρισαν επικεφαλής του νεόδμητου ξενοδοχείου Patmos Aktis Suites & Spa».
Επισημαίνουμε επίσης πως ο όμιλος Divine Hotels θα συνεχίσει να στηρίζει τη γαστρονομική κουλτούρα της Πάτμου, σε μία προσπάθεια να αναδείξει και να εμπλουτίσει περαιτέρω την τουριστική της ταυτότητα, χαρίζοντάς της έτσι μία θέση στο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας.
Οι Χρυσοί Σκούφοι απονέμονται κάθε χρόνο στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας από το «Αθηνόραμα» ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Υπουργείου Τουρισμού.

Το εστιατόριο «Apocalypsis» βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.

contact

Επισκεψιμότητα