Translate from Google

enfrdeitptrues

GASTRONOMIA

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Από την αρχαιότητα στο σήμερα

PYTHAGORAS 1

Πόσο επηρέασε η Πυθαγόρειος διατροφή τη σύγχρονη τάση του βιγκανισμού; Πως εξελίχθηκαν οι διατροφικοί κανόνες που πρώτος θέσπισε ο Πυθαγόρας, δια μέσου των αιώνων;

Περισσότερα...

Στην κοσμηματοθήκη του Συνεταιρισμού Σάμου, δύο ακόμη «διαμάντια»

DIAMOND MONACOΜε την ανώτατη διάκριση DIAMANT ADMIRABLE τιμήθηκαν οι «Ψηλές Κορφές» και το ημίξηρο λευκό «Βαβέλ» στο διαγωνισμό «Femmes et Vins du monde 2022 International-Εdition 16 Monaco».

Περισσότερα...

ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ: Χταπόδι με σαμιώτικο κρασί και φαβοκεφτέδες

ASLANHS PANTERLHSΤα νόστιμα νηστίσιμα:
Χταπόδι με κόκκινο λάχανο, σαμιώτικο κρασί και φαβοκεφτέδες
(από τον ex. chef Ασλάνη Παντερλή)

Περισσότερα...

«Δείπνο στα λευκά» συνοδεία Samos Grand Cru

eos web1Η νύχτα ντύθηκε στα «λευκά» και κράτησε για το τέλος τη γλυκιά, καλοκαιρινή και φρουτώδη ανάσα του Samos Grand Cru, του πολυαγαπημένου στην αγορά της Γαλλίας, κρασιού του Ε.Ο.Σ Σάμου!

Περισσότερα...

BOTRYS: Το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που στο μενού του έχει προϊόντα slow food

slowfoodΤο εστιατόριο BOTRYS είναι επίσημα το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί στο Μενού του,  τοπικά προϊόντα που έχουν συμπεριληφθεί στη Διεθνή κιβωτό της γεύσης Slow Food .

Περισσότερα...

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο National Geographic Traveller Food Festival 2019 στο Λονδίνο

argyroΗ Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε μαζί με τον ΕΟΤ στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ National Geographic Traveller Food Festival 2019, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο στις 20 και 21 Ιουλίου 2019.

Περισσότερα...

contact

Επισκεψιμότητα