GASTRONOMIA
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Από την αρχαιότητα στο σήμερα
Πόσο επηρέασε η Πυθαγόρειος διατροφή τη σύγχρονη τάση του βιγκανισμού; Πως εξελίχθηκαν οι διατροφικοί κανόνες που πρώτος θέσπισε ο Πυθαγόρας, δια μέσου των αιώνων;
Στην κοσμηματοθήκη του Συνεταιρισμού Σάμου, δύο ακόμη «διαμάντια»
Με την ανώτατη διάκριση DIAMANT ADMIRABLE τιμήθηκαν οι «Ψηλές Κορφές» και το ημίξηρο λευκό «Βαβέλ» στο διαγωνισμό «Femmes et Vins du monde 2022 International-Εdition 16 Monaco».
ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ: Χταπόδι με σαμιώτικο κρασί και φαβοκεφτέδες
Τα νόστιμα νηστίσιμα:
Χταπόδι με κόκκινο λάχανο, σαμιώτικο κρασί και φαβοκεφτέδες
(από τον ex. chef Ασλάνη Παντερλή)
Τα σαμιώτικα τρουφάκια της… καρδιάς!
Πλάθονται με αγάπη και μεράκι. Ζυμώνονται με τέχνη και τα καλύτερα υλικά:
Πάτμος: Η γαστρονομία μας. Που θα φάτε; τι θα φάτε;
της Σμαράγδας Μουλιάτη