GASTRONOMIA
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Από την αρχαιότητα στο σήμερα
Πόσο επηρέασε η Πυθαγόρειος διατροφή τη σύγχρονη τάση του βιγκανισμού; Πως εξελίχθηκαν οι διατροφικοί κανόνες που πρώτος θέσπισε ο Πυθαγόρας, δια μέσου των αιώνων;
Στην κοσμηματοθήκη του Συνεταιρισμού Σάμου, δύο ακόμη «διαμάντια»
Με την ανώτατη διάκριση DIAMANT ADMIRABLE τιμήθηκαν οι «Ψηλές Κορφές» και το ημίξηρο λευκό «Βαβέλ» στο διαγωνισμό «Femmes et Vins du monde 2022 International-Εdition 16 Monaco».
ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ: Χταπόδι με σαμιώτικο κρασί και φαβοκεφτέδες
Τα νόστιμα νηστίσιμα:
Χταπόδι με κόκκινο λάχανο, σαμιώτικο κρασί και φαβοκεφτέδες
(από τον ex. chef Ασλάνη Παντερλή)
Τα σαμιώτικα τρουφάκια της… καρδιάς!
Πλάθονται με αγάπη και μεράκι. Ζυμώνονται με τέχνη και τα καλύτερα υλικά:
Πάτμος: Η γαστρονομία μας. Που θα φάτε; τι θα φάτε;
της Σμαράγδας Μουλιάτη
«Δείπνο στα λευκά» συνοδεία Samos Grand Cru
Η νύχτα ντύθηκε στα «λευκά» και κράτησε για το τέλος τη γλυκιά, καλοκαιρινή και φρουτώδη ανάσα του Samos Grand Cru, του πολυαγαπημένου στην αγορά της Γαλλίας, κρασιού του Ε.Ο.Σ Σάμου!
BOTRYS: Το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που στο μενού του έχει προϊόντα slow food
Το εστιατόριο BOTRYS είναι επίσημα το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί στο Μενού του, τοπικά προϊόντα που έχουν συμπεριληφθεί στη Διεθνή κιβωτό της γεύσης Slow Food .
Το Εστιατόριο ΠΑΝΤΕΛΗΣ δυναμικά με τον Χριστόδουλο στην Πάτμο
Συνέντευξη στη Σμαράγδα Μουλιάτη
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο National Geographic Traveller Food Festival 2019 στο Λονδίνο
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε μαζί με τον ΕΟΤ στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ National Geographic Traveller Food Festival 2019, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο στις 20 και 21 Ιουλίου 2019.
ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΣΤΟ TRY-GYRO ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ
Το γνωστό μας με τα υπέροχα σουβλάκια και ψητά του TRY-GYRO στη Σκάλα, δίνει λύσεις και σε όσους νηστεύουν και ενδιαφέρονται για ποιοτικό νηστίσιμο σουβλάκι με θαλασσινά.