ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΣΤΟ TRY-GYRO ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ
Το γνωστό μας με τα υπέροχα σουβλάκια και ψητά του TRY-GYRO στη Σκάλα, δίνει λύσεις και σε όσους νηστεύουν και ενδιαφέρονται για ποιοτικό νηστίσιμο σουβλάκι με θαλασσινά.
Η συνεργασία του με την πιστοποιημένη εταιρεία ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ και τα προϊόντα της, δημιουργούν μια νέα προοπτική στο TRY-GYRO.
Με τη συνεργασία αυτή καθ όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής όσοι νηστεύουν και θέλουν εγγυημένα νηστίσιμα τα βρίσκουν στο TRY-GYRO.
Ζητείστε το νηστίσιμο λουκάνικο θαλασσινών.
Να θυμίσουμε ότι το TRY-GYRO στη Σκάλα βρίσκεται στο στενάκι πίσω από το αστυνομικό κτίριο κοντά στο νέο φαρμακείο και απέναντι από το ΚΕΠ και το ταμείο του Δήμου Πάτμου.
Βρίσκετε: Παραδοσιακά σουβλάκια καλαμάκι ή μερίδα, κοτόπουλο ή κόκκινο κρέας,κεμπάπ, ορεκτικά διάφορα, σαλάτες και άλλα νόστιμα πιάτα.
Μπορείτε να τα φάτε στα τραπεζάκια του ή να τα παραγγείλετε και να σας τα φέρουν στο σπίτι (DELIVERY).
ΖΗΤΉΣΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ