Translate from Google

enfrdeitptrues

CIELO E MARE : Το νέο Ιταλικό εστιατόριο στο ξενοδοχείο Patmos Aktis Ένα γευστικό ταξίδι στην Μεσογειακή κουζίνα

085 073 2949 patmosaktis gfakaros 20220614 16 pe Το ιταλικό εστιατόριο "Cielo e Mare" με θέα το απέραντο γαλάζιο υποδέχεται φέτος το ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa σε έναν κομψό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα σφραγίσει με την αύρα του τις πιο ξεχωριστές επιλογές ιταλικής γαστρονομίας στο νησί της Πάτμου.

Η απόλυτη αίσθηση της θάλασσας, το αφαιρετικό décor με πρωταγωνιστές το ξύλο και την πέτρα ντυμένο στα λευκά και η μοναδική ατμόσφαιρα του αιγαιοπελαγίτικου τοπίου δίνουν ένα εξαιρετικό ύφος στο υπαίθριο περιβάλλον του "Cielo e Mare", αγαπημένος προορισμός για μοναδικές γευστικές απολαύσεις και άψογη εξυπηρέτηση.


Ο νέος σεφ του εστιατορίου Νίκος Κωνσταντίνου, ευθύνεται για τις ολοκαίνουργιες, ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις που απαρτίζουν το πρωτότυπο μενού, συνδυάζοντας ιταλικές γεύσεις με μεσογειακές επιρροές.Για τη δημιουργία των γαστρονομικών προτάσεων ο σεφ χρησιμοποιεί αυθεντικές πρώτες ύλες με φρέσκα τοπικά εποχιακά προϊόντα σε συνδυασμό με παραδοσιακές τεχνικές και απεριόριστη μαγειρική έμπνευση. Η εξαιρετική λίστα κρασιών συνοδεύει το ταξίδι σας σε αυτή τη γευστική εμπειρία και μεθά τις αισθήσεις σας με ποικιλίες από τοπικές και διεθνείς ετικέτες.

Η δημιουργική ιταλική κουζίνα επισφραγίζεται με μοναδικά πιάτα όπως το Tonno Crudo με φρέσκο τόνο μαριναρισμένο σε εσπεριδοειδή με αβοκάντο, compote μάνγκο και αποξηραμένη παλαμίδα ή το Il Bordo Della Costa με Laganelle αρωματισμένα με βούτυρο, φύκια, περγαμόντο, αχινό και αυγοτάραχο.
Εξαιρετική πρόταση αποτελεί το πιάτο Calamari alla Griglia με ψητό καλαμάρι και κρέμα από αγκινάρα, πλαγκτόν και ξύσμα μοσχολέμονου, ενώ για τους λάτρεις του κρέατος το Filetto Di Manzo με φιλέτο Black Angus και capelli γεμιστά με βασιλομανίταρο και σάλτσα πιπεριού ή το Osso Buco με μοσχάρι, λαχανικά και γκρεμολάτα.

Μια ακόμη πρόκληση που κρύβει το μενού είναι η εξαιρετική πίτσα με ζυμάρι ιταλικού τύπου και συνδυασμούς υλικών που ικανοποιούν κάθε γευστική απόλαυση όπως η Tartufata Bianca με μοτσαρέλλα, αυγό και φρέσκια τρούφα.
Το αποκορύφωμα των γαστριμαργικών απολαύσεων έρχεται να συμπληρώσει μια πρωτότυπη ποικιλία από αρωματικά γλυκά. Οι δημιουργίες του σεφ περιλαμβάνουν μια πρωτόγνωρη καλοκαιρινή Panna Cotta με συνδυασμό καρύδας, ανανά και μάνγκο, ενώ το απολαυστικό Ricordo Di Caffe είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει απευθείας τις εντυπώσεις σας.


Ότι κι αν επιλέξετε, το μαγευτικό ταξίδι των γευστικών απολαύσεων στο "Cielo e Mare", θα δικαιώσει την επιλογή σας!


Cielo e Mare
(Ξενοδοχείο Patmos Aktis)
85500, Γροίκος, Πάτμος
Τηλέφωνα κρατήσεων για επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου:
+30 2247035036, +30 6981739822

 

contact

Επισκεψιμότητα