Το εστιατόριο ΒΟΤΡΥΣ παραμένει ψηλά στις απαιτήσεις της γαστρονομίας
Το εστιατόριο BOTRYS στη μαρίνα της Πάτμου εξακολουθεί να παραμένει ψηλά στις απαιτήσεις της γαστρονομίας. Η θέα με τα σκάφη και τα κατάρτια τους, η υπέροχη Χώρα με το Μοναστήρι θυμίζουν ότι είσαι σε ένα μοναδικό νησί που συνδιάζει την απλότητα της θάλασσας και την απαράμιλλη γοητεία του μνημείου της ΟΥΝΕΣΚΟ.
Είναι επίσημα το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί στο Μενού του, τοπικά προϊόντα που έχουν συμπεριληφθεί στη Διεθνή κιβωτό της γεύσης Slow Food. Τα προϊόντα αυτά είναι: ξινομυζήθρα, φάβα και σκινόκαρπος.
Στο μενού θα τα βρείτε στη σαλάτα Πάτμος που περιέχει Λαχανικά εποχής, αμπελοβλάσταρα και κρίταμο τουρσί, ντόπιο λαδοτύρι και παξιμάδι με σκινόκαρπο.
Επίσης στα Ψητά λαχανικά με πατινιώτικη ξινομυζύθρα και στο Φάβα Πάτμου και Φάβα Σαντορίνης με σταφύλια και κάπαρη.
Ο Θεολόγος Κανιαρός και η σύζυγος του Αργυρούλα Γιαμαίου συνεχίζουν την ευαισθητοποίηση τους στις τάσεις της νέας υγιεινής γαστρονομίας .
Eστιατόριο ΒΟΤΡΥΣ
Σκάλα - Πάτμου. Περιοχή μαρίνα τηλ. +30 6988807376
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/search/top/?q=%CE%B2%CE%BF%CF%84%CF%81%CF%85%CF%82