Translate from Google

enfrdeitptrues

Ο Έκτορας Μποτρίνι κι αυτό το καλοκαίρι στο PLEIADES restaurant

pleiades botriniΆνοιξε την Κυριακή 20 Μαίου 2018 το εστιατόριο PLEIADES στα Σάψιλα. Είναι η δεύτερη χρονιά που η υπογραφή και η οργάνωση του μενού είναι του πολυβραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

pleiades botrini3
Ανοίγει από το πρωί και για λίγες ημέρες , πριν την κανονική λειτουργία του,  θα  προσφέρει   breakfast, το μεσημέρι για φαγητό και το βράδυ finger food και δροσερά κοκτέιλς .

 

Την Κυριακή  όλο το προσωπικό ήταν έτοιμο και υποδέχθηκε τους φίλους και πελάτες . Ο  Έκτορας  Μποτρίνι ήταν εκεί  δίνοντας τις τελευταίες οδηγίες στο προσωπικό. Οι ιδιοκτήτες  του εστιατορίου  Χρήστος και Ειρήνη Καμίτση  και η  κόρη τους Μαρία Καμίτση με το άψογο στυλ της, υποδέχονταν τους πελάτες του  PLEIADES restaurant.  Executive Chef  του εστιατορίου θα είναι ο  Pino Saccheri για να εγγυηθεί την ποιότητα της εργάνωσης του μενού με την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Έκτορα   Μποτρίνι .

 Σε λίγες μέρες θα αναρτήσουμε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε το βράδυ της Κυριακής ο Έκτορας Μποτρίνι και να παρατηρήσουμε ότι   ο πολυβραβευμένος σεφ  ήταν πιο αισιόδοξος και  πιο  σίγουρος για την επιτυχία του  εγχειρήματος.. 

Αυτό που εμείς θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε και να τονίσουμε είναι, ότι,  το υπογεγραμμένο μενού, το σέρβις και η θέση του εστιατορίου με τη θέα στη θάλασσα , δημιουργούν  τις προυποθέσεις  της επιτυχίας. 

Δοκιμάσαμε σε figer food : Μαριναρισμένη ντομάτα με πέστο .  Σιτσιλιάνικο  κανόλι  με μους σολωμού και μπρικ. Χταποδάκι με ταραμά. Μπρουσκέτα με μαριναρισμένο γαύρο κ.λπ. . 

 

contact

Επισκεψιμότητα