Translate from Google

enfrdeitptrues

O EDDY MAUCOURT τραγουδά στο PLEIADES pool bar restaurant

 

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου βράδυ από 8 και μισή στο υπέροχο περιβάλλον του PLEIADES Restaurant pool bar στα Σάψιλα της Πάτμου, δίπλα στην πισίνα και κάτω από τα αστέρια, ο Εddy Maucourt  τραγουδά με την κιθάρα του για σας, αγαπημένα Γαλλικά, Ισπανικά και Λάτιν τραγούδια.
Ο Έντι Μοκούρτ γεννήθηκε το 1989. Πήγε σε σχολείο τέχνης και μόλις 10 χρονών έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνή. Σπούδασε στο “Conservatoire de Paris” πιάνο και τρομπέτα και εξάσκησε το ήδη αναγνωρισμένο φωνητικό του ταλέντο σε διάφορες χορωδίες και ηχογραφήσεις. Στην ηλικία των 19 χρόνων, σπούδασε Φλαμένγκο στο Ίδρυμα Cristina Heeren στη Σεβίλη υπό την διδασκαλία του Paco Cortes και του Eduardo Rebollar.
Ξεκίνησε να γράφει τραγούδια στα βήματα των μεντόρων του Leonard Cohen και Claude Nougaro και στα 23 του έγινε μέλος του μουσικού σχήματος “Jazz In The City”. Το 2014 μετά από πολλά χρόνια τραγουδιού σε καμπαρέ, εμφανίστηκε ως επιμέρους ερμηνευτής πλάι στον Yuri Buenaventura και στην Flavia Coelho.
Το 2015 ο διευθυντής του γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού “France Bleu Maine” το  ανακήρυξε ως τον αγαπημένο μουσικό του σταθμού.
Στο PLEIADES pool bar  θα ακούσετε δικές του συνθέσεις και τραγούδια και διασκευές μεγάλων Γάλλων, Λατινοαμερικάνων και Ισπανών τραγουδοποιών και ερμηνευτών όπως οι Aznavour, Salvador, Buenaventura, Compay Segundo Ισπανικά τραγούδια και μουσική εμπνευσμένη από τους μεγάλους Ισπανούς και Λατινοαμερικάνους ποιητές όπως οι Lorca, Alberti, Victor Jara κ.α με το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής τοποθετημένο από τον Paco Ibanez.

 


Την Πέμπτη στο PLEIADES pool bar εκτός από το καλό φαγητό που πάντα απολαμβάνετe, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα απολαύσετε και τον υπέροχο EDDY MAUC

 

 

Τον EDDY MAUCOURT στηρίζει η ΤΕΧΝΗ ART ΠΑΤΜΟΣ

contact

Επισκεψιμότητα