Translate from Google

enfrdeitptrues

ΤΖΙΒΑΕΡΙ: Mεζεδοπωλείο - εστιατόριο με ξεχωριστή προσωπικότητα.

DSC04739 web

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ(9ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ και λοιπές δράσεις) 19 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2017 που οργάνωσαν η εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ και η ΜΚΕ Αποκάλυψη.

Το εστιατόριο ΤΖΙΒΑΕΡΙ προσέφερε σαν χορηγία στην ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ένα δείπνο 13 ατόμων στην ομάδα του Γιώργου Αμυρά. 

 To TZIBAEΡΙ είναι το μεζεδοπωλείο - εστιατόριο με μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Το φαγητό του είναι σπιτικό.  Το ΜΕΝΟΥ οργανώνει και δημιουργεί  ο Γιάννης Κανέλλης με συνταγές της μαμάς του Ειρήνης,  πατινιά νοικοκυρά που τις εκτελεί η ίδια  με όλη την αγάπη  και την προσήλωση στις απαιτήσεις των καλοφαγάδων πελατών της.

Από τη  βεράντα του αγναντεύεις   μια μοναδική εικόνα που κάνει την απόλαυση του φαγητού ανεπανάληπτη . Την εικόνα του λιμανιού της Σκάλας που επεκτείνεται μέχρι το Μοναστήρι και τους ανεμόμυλους 

Το ΤΖΙΒΑΕΡΙ είναι ανοικτό και το χειμώνα με μουσικές παραδοσιακές νησιώτικες και κρητικές βραδιές. 

Όπως έγραψε στα ΝΕΑ ο κριτικός γεύσης Γιάννης Δεβετζόγλου προσκεκλημένος των οργανωτών του 9ου Φεστιβάλ Γεύσης και παράδοσης Αιγαίου:  "Στο Τζιβαέρι έπεσα με τα μούτρα στους μεζέδες με θαλασσινά. Λάτρεψα τα κορυφαία ντολμαδάκια και κόλλησα με τις τηγανητές πατάτες που είχαν πασπαλιστεί με τριγωνέλλα (το μπαχαρικό του παστουρμά) και είχαν μοναδικό άρωμα".

Δοκιμάστε την περίφημη σαλάτα του Γιάννη, το συμιακό γαριδάκι και την γεμιστή πιπεριά Φλωρίνης.  

ΤΖΙΒΑΈΡΙ Γιάννης Κανέλλης (Σκάλα, τηλ. 2247-031170)

DSC04736 web

 

contact

Επισκεψιμότητα