Translate from Google

enfrdeitptrues

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΤΗΜΑ ΠΕΤΡΑ. Η ελληνική κουζίνα σε όλο της το μεγαλείο.

KTHMA PETRA3jpg

της Σμαράγδας Μουλιάτη

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ (9ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ και λοιπές δράσεις) 19 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2017.
Το εστιατόριο ΚΤΗΜΑ ΠΕΤΡΑ προσέφερε  ένα τραπέζι σε 15 άτομα που ήταν προσκεκλημένοι της οργάνωσης του Φεστιβάλ Γεύσης .

 

Προσέφερε δε στην παρουσίαση των επαγγελματιών ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ ΜΕ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΡΟΛΛΑ.

 Σε μια από τις εξαιρετικού κάλλους περιοχές  της Πάτμου  την Πέτρα,  κοντά στο γεωλογικό θαύμα  της ΚΑΛΙΚΑΤΣΟΥ,   ξαπλωμένο στην παραλία με  τα πεντακάθαρα νερά και απέναντι από το νησάκι  Τραγονήσι, βρίσκετε το εστιατόριο ΚΤΗΜΑ ΠΕΤΡΑ.

Η ηρεμία και η νησιώτικη ατμόσφαιρα με τις πολλές εναλλαγές των  εικόνων, βεράντα, αυλή,  δένδρα , αλμυρίκια, πέτρα, παραλία, θάλασσα, σκάφη , νησί    που δεν συναντάς συχνά,  συνδυασμένη με το καλό φαγητό, κάνει μοναδική την επιλογή του.   

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία με επιλεγμένα πιάτα από την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. 

Φαγητά  στον φουρνόξυλο όπως κατσικάκι, μοσχαράκι λεμονάτο στην γάστρα. Ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα και  σως λεμονιούμ υπέροχους κολοκυθοκεφτέδες. Καθημερινά θα βρείτε πάνω από 10 μαγειρευτά πιάτα.
Το εστιατόριο ΚΤΗΜΑ ΠΕΤΡΑ προσέφερε ένα τραπέζι σε 15 άτομα που ήταν προσκεκλημένοι της οργάνωσης του Φεστιβάλ Γεύσης . Μεταξύ αυτών ο Γιάννης Δεβετζόλου κριτής γεύσης στα ΝΕΑ στη σελίδα του  έγραψε για το εστιατόριο ΚΤΗΜΑ ΠΕΤΡΑ:
Στο Κτήµα Πέτρα οι μεζέδες ήταν τόσο, μα τόσο νόστιμοι που δεν ήθελα να περάσω στα κυρίως. Ξεκίνησα να δοκιμάσω κολοκυθοκεφτέδες και στον 14ο με σταμάτησαν οι συνάδελφοι

ΚΤΗΜΑ ΠΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΤΡΑ 22470 33207, 6974604563

 

contact

Επισκεψιμότητα