Translate from Google

enfrdeitptrues

Το εστιατόριο ΒΟΤΡΥΣ παραμένει ψηλά στις απαιτήσεις της γαστρονομίας

votrys web

 

Το εστιατόριο BOTRYS  στη μαρίνα της Πάτμου εξακολουθεί να παραμένει ψηλά στις απαιτήσεις της γαστρονομίας. Η θέα με τα σκάφη και τα κατάρτια  τους,  η  υπέροχη Χώρα με το Μοναστήρι  θυμίζουν  ότι είσαι σε ένα μοναδικό νησί που συνδιάζει την απλότητα της  θάλασσας και την απαράμιλλη γοητεία του  μνημείου  της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Είναι επίσημα το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί στο Μενού του, τοπικά προϊόντα που έχουν συμπεριληφθεί στη Διεθνή κιβωτό της γεύσης Slow Food.  Τα προϊόντα αυτά είναι: ξινομυζήθρα, φάβα και σκινόκαρπος.slowfood

Στο μενού θα τα βρείτε στη σαλάτα Πάτμος που περιέχει Λαχανικά εποχής, αμπελοβλάσταρα και κρίταμο τουρσί, ντόπιο λαδοτύρι και παξιμάδι με σκινόκαρπο.
Επίσης στα Ψητά λαχανικά με πατινιώτικη ξινομυζύθρα και στο Φάβα Πάτμου και Φάβα Σαντορίνης με σταφύλια και κάπαρη.
Ο Θεολόγος Κανιαρός και η σύζυγος του Αργυρούλα Γιαμαίου  συνεχίζουν την ευαισθητοποίηση τους στις τάσεις της νέας υγιεινής γαστρονομίας .

 

TABULE KOSTAS

 

Eστιατόριο ΒΟΤΡΥΣ
Σκάλα - Πάτμου. Περιοχή μαρίνα τηλ. +30 6988807376
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/search/top/?q=%CE%B2%CE%BF%CF%84%CF%81%CF%85%CF%82

www.patmosweb.gr/votrysgr

 

 

contact

Επισκεψιμότητα