Translate from Google

enfrdeitptrues

ΒΟΤΡΥΣ: Με σεβασμό στην παράδοση και υψηλά γαστρονομικά στάνταρτς

VOTRYS VIEW

 

 

PATMOS PATMOSTIMES GUIDE 2021.WEBjpgΑφιέρωμα στις επιχειρήσεις που διαφημίστηκαν στις σελίδες του τουριστικού οδηγού PATMOS PATMOSTIMES GUIDE 2021.

Tο εστιατόριο BOTRYS στη μαρίνα της Πάτμου,  παραμένει το  φιλικό εστιατόριο, με ψηλά τα  ποιοτικά στάνταρτς  της γαστρονομίας.

Ο Θεολόγος Κανιαρός και η σύζυγος του Αργυρούλα Γιαμαίου συνεχίζουν την ευαισθητοποίηση τους στις τάσεις της νέας υγιεινής γαστρονομίας, διαατηρώντας την παράδοση της ζεστής φιλοξενίας και του σέρβις  και ένα πολύ δυνατό σε γευστικές συνταγές   ΜΕΝΟΥ. 

Μια ανάσα από τη θάλασσα και τη μαρίνα κάνει το ΒΟΤΡΥΣ ακόμα πιο περιζήτητο στους επισκέπτες του νησιού μας.

Η θέα με τα σκάφη και τα κατάρτια τους, η υπέροχη Χώρα με το Μοναστήρι θυμίζουν ότι είσαι σε ένα μοναδικό νησί που συνδιάζει την απλότητα της θάλασσας και την απαράμιλλη γοητεία του μνημείου της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Είναι επίσημα από τα εστιατόρια στην Ελλάδα και στην Πάτμο που χρησιμοποιεί στο Μενού του, τοπικά προϊόντα που έχουν συμπεριληφθεί στη Διεθνή κιβωτό της γεύσης Slow Food. Τα προϊόντα αυτά είναι: ξινομυζήθρα, φάβα και σκινόκαρπος. 

Στο μενού θα τα βρείτε στη σαλάτα Πάτμος που περιέχει Λαχανικά εποχής, αμπελοβλάσταρα και κρίταμο τουρσί, ντόπιο λαδοτύρι και παξιμάδι με σκινόκαρπο.
Επίσης στα Ψητά λαχανικά με πατινιώτικη ξινομυζύθρα και στο Φάβα Πάτμου και Φάβα Σαντορίνης με σταφύλια και κάπαρη.

 

contact

Επισκεψιμότητα