Translate from Google

enfrdeitptrues

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: Πασχαλινές κουλούρες και τυρόπιτες ζυμωμένες παραδοσιακά.

XRISTODOULOS PASXA 2019 2Οι Πασχαλινές μυρωδιές και εικόνες  έχουν  κατακλύσει το Ζαχαροπλαστείο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ στο λιμάνι της Σκάλας. Από  5 η ώρα το πρωί,   ο Χριστόδουλος Κούμανης   ζημώνει και πλάθει τις πασχαλινές  λαχταριστές  κουλούρες, τα κουλουράκια και ετοιμάζει τις πατινιώτικες τυρόπιτες.

 Όλα γίνονται με βάση τις παραδοσιακές μας συνταγές και τσ φρέσκα υλικά.  Οι πελάτες γνωρίζουν ότι στο ζαχαροπλαστείο "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ"  μόνο φρέσκα της ημέρας προιόντα βρίσκουν.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο ζαχαροπλαστείο "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ" ο πειρασμός είναι μεγάλος από Πασχαλινές κουλούρες  και  σε πλεξούδες με κατακόκκινα φρέσκα αυγά σε ποικιλία μεγεθών.

Μεγάλη ποικιλία επίσης σε  κουλουράκια και γλυκά. Όλα   φρέσκα , μυρωδάτα και γευστικά. 

Στο "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ" οι γονείς και οι νονοί δεν βρίσκουν μόνο κουλούρες και κουλουράκια αλλά και σοκολατένια αυγά για  τους μικρούς αλλά και μεγάλους  φίλους μας. 

 

Όπως μας είπε ο Χριστόδουλος Κούμανης ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου  "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ"  οι ντόπιοι προτιμούν τις στρογγυλές   με 2-3 κόκκινα αυγά,  ενώ οι επισκέπτες τις πλεξούδες με ένα αυγό. 

Τη μεγάλη εβδομάδα την τιμητική τους έχουν οι κουλούρες ενώ το Μ.Σάββατο οι πατινιώτικες τυρόπιττες

 

Το ζαχαροπλαστείο "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ" σας εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

contact

Επισκεψιμότητα