Translate from Google

enfrdeitptrues

IRIS - ΑΩ Πάτμος . Κόσμημα. Tο αγαπημένο φετίχ όλων των εποχών

iris KOSMIMA 6

PATMOS PATMOSTIMES GUIDE 2021.WEBjpgΑφιέρωμα στις επιχειρήσεις που διαφημίστηκαν στις σελίδες του τουριστικού οδηγού PATMOS PATMOSTIMES GUIDE 2021

To κόσμημα αποτελεί τη διαχρονική επιθυμία απόκτησης  και status.

 Ανεξάρτητα από την εποχή, την ηλικία και τις τάσεις της μόδας, το κόσμημα έχει τη δική του αναντικατάστατη θέση στην καρδιά μας.

Χρυσό ή ασημένιο με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες, κατεργασμένο ή ακατέργαστο, είναι το αγαπημένο φετίχ όλων των εποχών.

Στο IRIS της Σκάλας και στο ΑΩ της Χώρας το μοντέρνο και το παλιό συναντώνται για κλασική – σοφιστικέ, ή καλλιτεχνική προτίμηση, καθώς και για επένδυση τέχνης. Το Α συναντάει το Ω. 

IRIS skala Patmos tel. +30 22470 32058 e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

AΩ Chora Patmos tel. +30 22470 34266 e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

contact

Επισκεψιμότητα