Translate from Google

enfrdeitptrues

Η Ελλάδα τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Γάλλους

TOURISTRIESΤρίτος δημοφιλέστερος προορισμός μεσαίων αποστάσεων αποτελεί η Ελλάδα για τους Γάλλους ταξιδιώτες ενώ η Κρήτη κατετάγη 5η στη λίστα με τα πιο αγαπημένα νησιά για τις διακοπές των Γάλλων.

Πιο αναλυτικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός των Γάλλων ταξιδιωτών στη λίστα των 10 πρώτων προορισμών για μακρινά ταξίδια. Στη δεκάδα υπάρχουν άλλοι δύο προορισμοί της Βόρειας Αμερικής, το Μεξικό και ο Καναδάς.

Παράλληλα, η Νοτιοανατολική Ασία εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των Γάλλων με την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και την Ινδονησία να φιγουράρουν στην πρώτη 5άδα. Επίσης, η Ιαπωνία είναι και πάλι στη λίστα, χάρη στις φτηνότερες πτήσεις.

Στις 10 κορυφαίες ευρωπαϊκές χώρες, η Ισπανία εκθρόνισε την Ιταλία και έγινε ο αγαπημένος προορισμός των Γάλλων, με την Ιταλία να κατέχει τη δεύτερη θέση.

Σημαντική είναι επίσης η επιστροφή της Τουρκίας και της Τυνησίας καθώς και η αύξηση στις προτιμήσεις για το Μαρόκο.

Στην κορυφή των 10 δημοφιλέστερων νησιών, είναι η Κούβα, ένας τόπος όπου οι παραθεριστές έρχονται να αναζητήσουν ζεστασιά. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Μπαλί, ακολουθούμενο από τα γαλλικά υπερπόντια εδάφη (Γουαδελούπη, Νήσος Ρεουνιόν), τα οποία παραμένουν σταθερή αξία.

Top 10 προορισμοί μεσαίων αποστάσεων
Ισπανία
Ιταλία
Ελλάδα
Πορτογαλία
Μαρόκο
Ηνωμένο Βασίλειο
Τουρκία
Ισλανδία
Βέλγιο
Τυνησία
Top 10 προορισμοί αγαπημένων νησιών
Κούβα
Μπαλί
Γουαδελούπη
Meeting
Κρήτη
Κανάρια
Μαυρίκιος
Μαρτινίκα
Σικελία
Πράσινο Ακρωτήριο
Top 10 προορισμοί μακρινών αποστάσεων
Ηνωμένες Πολιτείες
Ταϊλάνδη
Ινδονησία
Βιετνάμ
Κούβα
Ινδία
Μεξικό
Καναδάς
Μαυρίκιος
Ιαπωνία

Πηγή: https://www.tourismtoday.gr/?p=116770

contact

Επισκεψιμότητα