Translate from Google

enfrdeitptrues

Celestyal Cruises: Προσφορά Black Friday, αλλά και “Hero’s Discount” για τους εργαζόμενους στην Υγεία

CELESTYAL CRUISE SHIPΚαθώς πολλοί ανέβαλλαν τα ταξίδια τους, λόγω της πανδημίας, ανάμεσά τους και εκείνοι που μάχονται με αυτοθυσία στην πρώτη γραμμή για την προστασία και την ασφάλεια της κοινωνίας σε όλον τον κόσμο, η Celestyal Cruises,

η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μια ειδική «Black Friday» ενέργεια που αφορά σε επιλεγμένες all-inclusive κρουαζιέρες για το 2021 και το 2022 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τώρα έως τις 30 Νοεμβρίου.

Οι κρουαζιέρες διατίθενται στην προνομιακή τιμή των €259 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής, ταξιδιωτικής ασφάλισης Covid-19 για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Επιπλέον, τα παιδιά μέχρι 12 ετών μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν, ενώ η πρόσθετη χρέωση σε μονόκλινη καμπίνα είναι μόνο 15%. Επίσης, η Celestyal Cruises παρέχει μια ειδική έκπτωση, «HERO’S Discount» για τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής και στον ευρύτερο κλάδο της υγείας, ύψους έως και 30% στις ισχύουσες τιμές κράτησης μιας all–inclusive κρουαζιέρας, σε όσες κρατήσεις πραγματοποιούνται από τώρα έως τις 31 Μαρτίου 2021 για τις κρουαζιέρες τριών, τεσσάρων, επτά και δεκατεσσάρων διανυκτερεύσεων του 2021 ή του 2022.

Η ειδική έκπτωση διατίθεται για όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή όπως πυροσβέστες, αστυνομικούς, υγειονομικούς τεχνικούς έκτακτης ανάγκης, κλπ., για τους επαγγελματίες υγείας (ιατρούς, νοσηλευτές και φαρμακοποιούς) και για το υγειονομικό προσωπικό και τα μέλη της οικογένειάς τους που ταξιδεύουν μαζί στην ίδια καμπίνα.

Πριν από την επιβίβαση θα ζητηθεί επαγγελματική βεβαίωση (όπως επαγγελματική ταυτότητα). Κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, ο καθένας έχει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει να δείξει την εκτίμηση και ευγνωμοσύνη στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας με ένα δώρο για μελλοντικές διακοπές κρουαζιέρας, αντάξιο των υπηρεσιών τους.

Στην ίδια φιλοσοφία προσφέρθηκαν από τη Celestyal Cruises ως ένδειξη ευγνωμοσύνης 50 τριήμερες κρουαζιέρες για 2 άτομα σε επιλεγμένα νοσοκομεία της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά.

 

Πηγή:money-tourism.gr

 

contact

Επισκεψιμότητα