Translate from Google

enfrdeitptrues

THEOLOGOS HOUSES: Πολυτελή σπίτια χτισμένα από παραδοσιακά υλικά και μεθόδους της Πάτμου.

THEOLOGOS HOUSES14

 

protoselido

Αφιέρωμα για τους διαφημιζόμενους στον TOυριστικό οδηγό PATMOS Patmostimes guide 2022

 

Μια φιλόξενη οικογενειακή επιχείρηση  είναι τα ενοικιαζόμενα παραδοσιακά  πολυτελή σπίτια  Theologos houses στο νησί της Πάτμου.

Τα σπίτια είναι χτισμένα από παραδοσιακά τοπικά υλικά : πέτρα, ξύλο και κεραμικά με παραδοσιακές μεθόδους.

Είναι αμφιθεατρικά χτισμένα στον κόλπο του Γροίκου και της Πέτρας, που έχει αναγνωριστεί και ενταχθεί στους ομορφότερους κόλπους του κόσμου από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη οργάνωση ‘‘the most beautiful bay in the world’’ που στηρίζεται από την ΟΥΝΕΣΚΟ.

Τα ενοικιαζόμενα πολυτελή σπίτια  Theologos houses βρίσκονται 150 μέτρα από την ακτή του Γροίκου και περίπου 500 μέτρα από την Πέτρα.            και βρίσκονται  επίσης πολύ κοντά σε άλλες μικρές και μοναχικές παραλίες.  Βρίσκονται επίσης 3,5 χλμ περίπου από το λιμάνι της Σκάλας όπως και από τον οικισμό της Χώρας  όπου βρίσκεται το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Πρωινό και Wi-Fi είναι διαθέσιμα στο καφέ. 

Επίσης τα πολυτελή σπίτια  Theologos houses για να κάνουν  τη διαμονή των επισκεπτών ευκολότερη, διαθέτουν  scooter, αυτοκίνητα και γουρούνες σε  μεγάλη  ποικιλία μοντέλων και μεγεθών σε ειδικές τιμές για τους πελάτες του. 

Τα THEOLOGOS HOUSES, αναλαμβάνουν χωρίς έξτρα χρέωση τη μεταφορά σας από και προς το λιμάνι στην άφιξη και αναχώρησή σας.

Για περισσότερα https://www.theologoshouses.gr

 

 

contact

Επισκεψιμότητα