Translate from Google

enfrdeitptrues

Λιμεναρχείο Πάτμου: Αναζητά εθελοντές για το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Εκδήλωση ενδιαφέροντος πολιτών στο Τοπικό Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης 
 1. Η Λιμενική Αρχή Πάτμου αναζητά εθελοντές για το Τοπικό Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης Local Contingency Plan (L.C.P.) της περιοχής δικαιοδοσίας της με στόχο την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών ρύπανσης της θάλασσας από πετρέλαιο και άλλες επιβλαβείς ουσίες. 

2. Προκειμένου αφυπνίσει την ευαισθητοποίηση για ενεργό συμμετοχή και κοινωνική προσφορά καλεί τους ενδιαφερόμενους ιδιώτες και συλλόγους που επιθυμούν να ενταχθούν ως εθελοντές/τριες στο «Τοπικό Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης» της Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών ρύπανσης να δηλώσουν συμμετοχή με αίτησή τους προς το Λιμεναρχείο Πάτμου έως στις 28/06/2020, γνωρίζοντας μας τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail καθώς και στοιχεία επικεφαλή εθελοντικής ομάδας των συλλόγων) μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
3. Ενώσεις πολιτών και αλιευτικός σύλλογος που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, καθώς και ΜΜΕ Πάτμου για την δημοσίευση αυτού.
4. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2247031231.

Η ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ α.α.

 

Ανθυποπλοίαρχος ΛΣ ΜΠΑΪΡΑΜΗ Ελένη

contact

Επισκεψιμότητα