Translate from Google

enfrdeitptrues

Για πρώτη φορά στη Δωδεκάνησο έργα Αλέκου Φασιανού. Τον Αύγουστο στην Fine Arts Kapopoulos στη Χώρα της Πάτμου.

Σε ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα στεγάζει από το 2015 ότι πιο famous και πρωτοποριακό κυκλοφορεί στην τέχνη.
Έργα περιζήτητων καλλιτεχνών της παγκόσμιας εικαστικής σφαίρας όπως του ERRO, MR.BRAINWASH, PAVLOS, DAVID GERSTEIN, LAURENCE JENKELL, BENJAMIN SPARK, PETER KLASEN, VALERIO ADAMI, και Ελλήνων καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας όπως ο FASSIANOS, KOTTIS, YEROS, MITARAS, SΟROGAS, VALAES, KALOGEROPOULOU, FILOPOULOU, STAMOS, CHONIAS, ALEXOPOULOS, BALABANIDIS,SPERANTZAS, KOUTRIKAS, PSARAKOS, LAVDAS, ANTONAKOS, FOTIADOU, STATHOPOULOS, PAPANELOPOULOS ANGELOS, SAMIOS, SOLIDAKIS.

 

Αυτό το καλοκαίρι θα φιλοξενούνται στο PATMOS AKTIS έργα του Γιώργου Βορρέ και του Στέργιου Στάμου Στην μοναδικής αισθητικής αίθουσα της Χώρας στις 6 Αυγούστου θα εγκαινιαστεί έκθεση του Αλέκου Φασιανού- για πρώτη φορά στα Δωδεκάνησα- με τη παρουσία του ίδιου καλλιτέχνη.


Επίσης σύμφωνα με την ατζέντα στη συνέχεια θα δούμε avant garde έργα της νεότερης Αλεξάνδρας Κοτζαμάνη στην πρώτη ατομική έκθεση της στη γκαλερί αλλά και άλλων ανερχόμενων καλλιτεχνών.

 

FASSIANOS Solo show August 6 -20, 2016
ALEXANDRA KOTZAMANI August 13 -28 , 2016
STERGIOS STAMOS July 8 -21, 2016
GIORGOS VORRES July 22 – August 7, 2016

 

Kapopoulos fine arts 

Πλατεία Αγίας Λεσβιάς Χώρα 

+30 2247031222 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.kapopoulosart.gr

 

 

contact

Επισκεψιμότητα