Translate from Google

enfrdeitptrues

Ξάνθος Α.Σ.-Νικαγόρας Α.Σ. 4-2ψ

 

Σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου και σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι. Μάλιστα το Αγγλικό σκόρ 4-2 θα μπορούσε να ήταν και 6-2 εάν στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ξάνθου ήταν ποιό τυχεροί, αφού τα δοκάρια ( 3 φορές) κράτησαν το σκόρ μακριά.
Ο Ξάνθος στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος του Νικαγόρα και παρά το τσουχτερό κρύο οι φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν μπάλα και από τις δύο ομάδες.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 2-1 υπέρ του Ξάνθου με γκόλ των Χατζησταμούλου και Κοκκώνη.
Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε ο Φαμπιάν με κεφαλιά (ενδιαμέσως ο Ξάνθος δέχτηκε ένα γκόλ από ασυνεννοησία της άμυνας), και από φάουλ απ ευθείας ο Τσάπαλης έβαλε ένα ακόμη γκόλ που θα το ζήλευαν ακόμη και παίκτες α΄εθνικής. Το παιχνίδι τελείωσε ποιό νωρίς όμως (είδε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη) για τον Γρυλλάκη.
Ο Ξάνθος έβαλε ακόμη ένα γκόλ που δεν μέτρησε αφού ο κ. Γκόγκος το ακύρωσε σαν οφ σάιντ, παρ ότι ο πολύ καλός βοηθός κ. Βουλαγαράκης και δεν το υπέδειξε αλλά και φώναξε τον διαιτητή και του είπε την γνώμη του.
Εν πάση περιπτώσει το παιχνίδι έγινε σε καλό κλίμα όπως και το πρώτο μάτς στην Κώ που τότε το είχε κερδίσει ο Νικαγόρας.

contact

Επισκεψιμότητα