Translate from Google

enfrdeitptrues

SEAHORSE EMPORIUM  H μόδα υπογράφει τη θηλυκότητα

TINA MIAOULIS 2020

Φωτό: Η υπέροχη Ειρήνη με το φόρεμα μουστάρδας Lisa Corti Ikat. Απλές γραμμές και φρεσκάδα που σκιαγραφούν στο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ. ΘΕΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ  OΔΗΓΟ PATMOS Patmostimes guide 2020  
Η Πάτμια Κατερίνα (Τίνα) Μιαούλη που μεγάλωσε στο Σύδνευ μετακόμισε από το Σίδνευ, την Αμερική και την Ευρώπη στην Πάτμο και εδώ και μερικά χρόνια οργάνωσε το Seahorse Emporium μεταφέροντας όλη τη φιλοσοφία και τον αέρα του παγκόσμιου εμπορίου. Η ποιότητα με την απλότητα, την άνεση και γιατί όχι το glamour, ντύνει τις γυναίκες, οποιοδήποτε σωματότυπο και νούμερο έχουν. Ρούχα, αξεσουάρ, μαγιό,  φο μπιζού,   μεταξωτά καφτάνια,  ψάθινες τσάντες  και   εσώρουχα με μικρά και μεγάλα νούμερα.

Είναι ποστηρικτής του δίκαιου εμπορίου (fair trade). Οι επιλογές της γίνονται με κριτήρια την ποιότητα της κατασκευής τους, την ιστορία και τα φυσιογνωμικά στοιχεία του κατασκευαστή.

Λεπτομέρειες από τη Lula Soul - φορέματα και καφτάνια, που σας έφερε ο Ruby Yaya. Κομψό ελληνικό νησί σε δροσερό βαμβάκι και κεντήματα εμπνευσμένα από έθνικTINA MIAOULIS 2020 2


Φωτό:  JAMIN PUECHE - Είναι η γαλλική τέχνη που φοράει. Εξαιρετικές τσάντες που μιλούν τη δική τους γλώσσα

Η Κατερίνα (Τίνα) Μιαούλη, από πολύ µικρή ασχολήθηκε µε την ραπτική και µεγαλώνοντας µε την υψηλή ραπτική όπου µερικά από τα πιο διάσηµα φορέµατα κατασκευάστηκαν για την ελίτ της Αυστραλίας, συµπεριλαµβανοµένων των συζύγων Πρωθυπουργών» Μάργκαρετ Whitlam και Τζούλια MacMahon. Ειδικότητα της η χειροποίητη κατασκευή καπέλλων. Αγοραστικό κοινό οι διάσηµες γυναίκες των ιπποδροµιών σε Αυστραλία και Αµερική και οι γυναίκες της show biz. Μεγάλες εξαγωγές έκανε επίσης σε όλη την Αµερική και το Ισραήλ.

Τα Καπέλα της µε την επωνυµία Memsahib Couture έχουν φορέσει στα µεγαλύτερα γκαλά του κόσµου και έχουν φωτογραφηθεί µε αυτά οι: Cindi Lauper Kim Kardashian, Paris Hilton Jennifer Tilly, η παρουσιάστρια του ΜΤV Niki Veal κ.ά.

Oι σηµαντικότερες στιγµές στην καριέρα της ήταν: H πρόσκληση το 2008 από τον Karl Lagerfeld στο Παρίσι να φωτογραφίσει τα καπέλα της για το Harper’s Bazaar. Στυλίστας ήταν η Lady Amanda Harlech, µούσα του οίκου Channel, και το µοντέλο που φόρεσε τα καπέλα της η Stella Tennant ξαδέλφη της πριγκίπισσας Νταϊάνα.


Το πρωτοσέλιδο του Life Magazine 2010 µε καπέλα της από τις ιπποδροµίες του Kentuchy Derby.

 

 

contact

Επισκεψιμότητα