Translate from Google

enfrdeitptrues

SAMUDRA: Φρέσκιες προτάσεις στο Ρούχο και στα αξεσουάρ που αποθεώνουν τις εμφανίσεις σας

32411162 1703002059736485 7195143795120275456 o

 

Η ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ. ΘΕΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ OΔΗΓΟ PATMOS Patmostimes guide 2020

H SAMUDRA δεν είναι απλά μια μπουτίκ, είναι η έκθεση  αντίληψης λουκ, που αναδεικνύει το στυλ, την προσωπικότητα και την άνεση.

Νέα ονόματα για να καλύψουν ακριβώς αυτή την αναζήτηση της Μαρούσκας Ηλιού σε στυλ και ποιότητα  φιγουράρουν στο κατάστημα της.

Resortwear της VANITA ROSA. H πολυτέλεια σε μποέμ εκδοχή. Η συλλογή από μπλούζες, φορέματα και τουνίκ έχουν ένα μοναδικό τσιγγάνικο στυλ που συναντά το πνεύμα του jet-set συνδυάζοντας λιτή πολυτέλεια, φίνα λινά, εκλεπτυσμένα μεταξωτά με παστέλ χρώματα και αυθεντική χειροποίητη γαλλική δαντέλα από το φημισμενο Calais.

Οι γυναίκες που αγαπούν τα ταξίδια αναψυχής σε όλο τον κόσμο είναι λάτρης της Vanita ROSA. Όλες οι συλλογές σχεδιασμένες και κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου στο Παρίσι στο «Atelier de Couture» της Valérie Bourdin.
Είναι η φρέσκια πρόταση στο Ρούχο, στα αξεσουάρ, στα κοσμήματα που αποθεώνει τις εμφανίσεις σας! Είναι ο συνδυασμός του πλούτου των χρωμάτων της Ασίας με το φωτεινό Λευκό και Γαλάζιο του Αιγαίου.

Είναι η ιδεατή γραμμή που αναδεικνύει την προσωπικότητα της αισθητικής στο Ελληνικό νησί, συνδυάζοντας το καλύτερο μετάξι από το Βιετνάμ και τα λιτά βαμβακερά της ελληνικής γης .

Είναι τα ETHNIC κοσμήματα με πέτρες που δημιουργούν θετική ενέργεια. Είναι τα ιδιαίτερα μαγιό και παρεό σε Βραζιλιάνικο στυλ και όχι μόνο.

Είναι ο υπέροχος συνδυασμός με τσάντες και σανδάλια, για ολοκληρωμένη παρουσία στην παραλία και το βράδυ στο νησί. Είναι τα αντικείμενα για δημιουργία ΖΕΝ, που σας ταυτίζουν με την ήρεμη ενέργεια του ουρανού, της θάλασσας και της καλοκαιρινής νύχτας.

contact

Επισκεψιμότητα