Translate from Google

enfrdeitptrues

Παγκόσμια προβολή του Νοτίου Αιγαίου στα δορυφορικά κανάλια του δικτύου ΑΝΤΕΝΝΑ!

MARIETA PAPAVASILIOU ANTENNA Μαριέτα Παπαβασιλείου: “Στις προκλήσεις των καιρών απαντάμε με εξωστρέφεια”

Την παγκόσμια προβολή των νησιών της μέσα από τα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤΕΝΝΑ εξασφάλισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου! Μετά την ολοκλήρωση της προβολής του Νοτίου Αιγαίου από το CNN International, η ΠΝΑΙ προχωρά σε μία ακόμη στοχευμένη συνεργασία με ένα τηλεοπτικό δίκτυο διεθνούς εμβέλειας για την ανάδειξη του τουριστικού μεγαλείου των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου και την προσέγγιση ενός ειδικού κοινού.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας με τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ θα προβληθούν διαφημιστικά βίντεο (σποτ) και μίνι τηλεοπτική εκπομπή 90 δευτερολέπτων στα κανάλια “Antenna Satellite”, “Antenna Pacific” και “Antenna Europe”. Το τηλεοπτικό σποτ θα αναρτηθεί επίσης στις σελίδες των τριών καναλιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τέλος η συμφωνία συνεργασίας της ΠΝΑΙ με τον ΑΝΤΕΝΝΑ περιλαμβάνει την παρουσίαση ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών.
Ο ΑΝΤΕΝΝΑ αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι παγκοσμίως. Απευθύνεται στην ελληνική ομογένεια, έχοντας πρόσβαση σε εκατομμύρια νοικοκυριά παγκοσμίως. Μεταδίδεται στην Αμερική, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ευρώπη με ξεχωριστές ροές (προσαρμοσμένες στις τοπικές ώρες) μέσα από τις κορυφαίες συνδρομητικές καλωδιακές και δορυφορικές πλατφόρμες. Εκτός από το ελληνικό πρόγραμμα μεταδίδει αποκλειστικότητες και ειδικές παραγωγές για τους ‘Έλληνες του εξωτερικού.
«Στις προκλήσεις της εποχής απαντάμε πάντα με εξωστρέφεια. Εργαζόμαστε μεθοδικά και στοχευμένα προκειμένου όλα μας τα νησιά να εδραιωθούν στην κορυφή των τουριστικών αγορών. Οι ασύγκριτες ομορφιές του τόπου μας και η μεγάλη γκάμα τουριστικών προϊόντων που διαθέτουν, αποτελούν τα μεγαλύτερά μας όπλα. Για την ανάδειξη του τουριστικού μεγαλείου του Νοτίου Αιγαίου δεν φειδόμαστε κόπων και προσπαθειών. Μέσω των δορυφορικών καναλιών του ΑΝΤΕΝΝΑ, ανοίγουμε δίαυλο επικοινωνίας με τους Έλληνες της διασποράς που ζουν πάντα με το όνειρο των θερινών διακοπών στην πατρίδα», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

contact

Επισκεψιμότητα