Translate from Google

enfrdeitptrues

Ανοίγουν 18 Μαΐου τα πρώτα ξενοδοχεία της TUI! Οι διακοπές του 2020 ξεκινούν στη Γερμανία.

tui central

Έναρξη της θερινής περιόδου στο Sylt και στη Βαλτική Θάλασσα στις 18 Μαΐου. Τα ξενοδοχεία και τα κλαμπ στο Fleesensee στο Mecklenburg-Western Pomerania θα ακολουθήσουν στις 25 Μαΐου. Πλήρες πακέτο μέτρων για ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές

 

Οι διακοπές του 2020 ξεκινούν στη Γερμανία. Τα ξενοδοχεία στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία μπορούν να ανοίξουν ξανά μετά τη χαλάρωση των περιορισμών περιορισμού του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό, το ξενοδοχείο στο Sylt θα ξεκινήσει την λειτουργία του και η TUI και θα καλωσορίσει τους πρώτους επισκέπτες αύριο, Δευτέρα 18 Μαΐου.

Το Dorfhotel και το Iberotel στο Boltenhagen και το Dorfhotel am Fleesensee θα ανοίξουν επίσης την επόμενη εβδομάδα, αλλά σαν πρώτο βήμα μόνο για τους παραθεριστές από το Mecklenburg-Vorpommern. Από τις 25 Μαΐου, η δημοφιλής περιοχή διακοπών θα καλωσορίζει επίσης παραθεριστές από άλλες ομοσπονδιακές πολιτείες.

Το TUI Blue Hotel και το Robinson Club στο Fleesensee θα ανοίξουν ακολούθως.

«Οι διακοπές 2020 είναι πλέον εφικτές, ασφαλείς και υπεύθυνες. Τώρα ανοίγουμε τα πρώτα ξενοδοχεία TUI στη Γερμανία για τους πελάτες μας », λέει ο Sebastian Ebel, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του Ομίλου που είναι υπεύθυνος για τα Hotels & Resorts.

«Η μεγαλύτερη δυνατή προστασία για τους παραθεριστές και τους υπαλλήλους έρχεται σε πρώτη προτεραιότητα, σε αυτές τις εξαιρετικές στιγμές. Με τους ειδικούς μας στη διαχείριση υγείας και ασφάλειας, έχουμε προετοιμάσει την επανεκκίνηση εντατικά και θα ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες των επισκεπτών μας. Η εμπειρία των διακοπών δεν θα παραμεληθεί. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου μας αναπτύσσουν επί του παρόντος νέες επιλογές για να προσφέρουν στους επισκέπτες μας υψηλής ποιότητας κουζίνα, επαγγελματικά αθλήματα, χαλάρωση και ψυχαγωγία ως συνήθως».

tuiΗ TUI έχει αναπτύξει ένα σχέδιο 10 σημείων για να ανοίξει ξανά τα ξενοδοχεία. Οι ρυθμίσεις αυτές, επιτρέπουν ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής σε σχέση με το Covid-19. Εκτός από την οργάνωση, τον σχεδιασμό χωρητικότητας και τα μέτρα υγιεινής, το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης εντατική εκπαίδευση των εργαζομένων στο χώρο του ξενοδοχείου. Οι πρωτοβουλίες εισάγονται επιπλέον των νομικών κανονισμών των αντίστοιχων ομοσπονδιακών πολιτειών.

Από τις 25 Μαΐου, ο ταξιδιωτικός πράκτορας TUI Germany θα ξεκινήσει επίσης το πρόγραμμα με περισσότερα από 2.300 άλλα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών TUI Kids Clubs. Όποιος κάνει κράτηση τώρα, δεν αναλαμβάνει κανέναν κίνδυνο: Εάν το ταξίδι δεν περιορίζεται ακόμη από τις αρχές ή περιορίζεται ξανά κατά την περίοδο κράτησης, μπορείτε να κάνετε νέα κράτηση ή να ακυρώσετε δωρεάν.

 

Ο Όμιλος TUI είναι επίσης έτοιμος να συνεχίσει τα ταξίδια του σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μόλις εγκριθούν από τις αρχές αυτά τα ταξίδια. Τα TUI Blue Hotels και Robinson Clubs στην Αυστρία θα ακολουθήσουν τον Ιούνιο.

Επιπλέον, ο τουριστικός όμιλος βρίσκεται σε επαφή με τις κυβερνήσεις άλλων χωρών διακοπών, όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, οι Βαλεαρίδες Νήσοι, αλλά και η Κροατία και η Βουλγαρία.

Πηγή: https://money-tourism.gr

contact

Επισκεψιμότητα