Translate from Google

enfrdeitptrues

H παραλία ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ της Πάτμου στις καλύτερες μυστικές παραλίες της Ευρώπης

psili amos WEB

Μεταξύ των 10 ωραιότερων μυστικών παραλιών της Ευρώπης και των δύο ελληνικών, που προτείνει στους υποψήφιους ταξιδιώτες το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel & Leisure, συγκαταλέγεται και η παραλία Ψιλή άμμος της Πάτμου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η παραλία Ψιλή Άμμος της Πάτμου βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μεταξύ της Ιταλίας Γαλλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Κροατίας,  Κύπρου...

 

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα:
Η Ευρώπη έχει ιστορία, τέχνη και πολιτισμούς που είναι συσκευασμένοι σε μια ήπειρο, αλλά  όταν πηγαίνετε το καλοκαίρι, σε κάποια χώρα της  πρέπει   να γνωρίζετε για τις παραλίες της.
Από το πάνω μισό της Μεσογείου, υπάρχουν αμμώδεις με υπέροχη άμμο, με βράχους σε όρμους έως ερημικές ακτογραμμές. Παρακάτω είναι 10 από τις πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης που μπορείτε να επισκεφθείτε και να τις κάνετε δικές σας.

https://www.travelandleisure.com/trip-ideas/beach-vacations/most-secluded-beaches-europe.

Giovanni di Sinis, Sardinia, Ιταλία

Praia da Ilha de Tavira, Algarve, Πορτογαλία

Sa Riera, Costa Brava, Ισπανία

Psili Ammos, Patmos, Ελλάδα

Argèles-sur-Mer, Languedoc, Γαλλία

Latchi, Polis, Κύπρος

Cala Saladeta, Ibiza, Ισπανία

Sveti Jakov, Dubrovnik, Κροατία

Aretes, Halkidiki, Ελλάδα

Limeuil, Dordogne, Γαλλία

Για την Ψιλή Άμμο αναφέρει: 
Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα αποτυπώματα στην Ψιλή Άμμο που βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά της Πάτμου, το ιερό νησί των Δωδεκανήσων, όπου ο Άγιος Ιωάννης λέγεται ότι είχε μείνει σε μια σπηλιά για να γράψει το Βιβλίο της Αποκάλυψης.- Ακολουθείστε το γαϊδουράκι που παραδίδει προμήθειες στο παραθαλάσσιο καφέ κάθε πρωί και θα σας οδηγήσει στο ταξίδι μισής ώρας στην αμμουδιά.

Κάντε μια βουτιά στα ρηχά νερά, κάντε ηλιοθεραπεία κάτω από τα αλμυρίκια και μην ξεχάσετε να αγοράσετε μια μπύρα από την καφετέρια

 

Σημείωση patmosnews

Nα διορθώσουμε και να συμπληρώσουμε ότι στο ταβερνάκι μπορείς εκτός από το να πιεις μπύρα, μπορείς να φας  και ότι εκτός από τα πόδια ἠ το γαϊδουράκι,  από το Διακόφτι πηγαίνεις και με ημερήσιο εκδρομικό σκάφος που φεύγει από το λιμάνι της Σκάλας.

Η φωτογραφία επίσης που έχει για την Ψιλή Άμμο  είναι από άλλη τοποθεσία του νησιού.

contact

Επισκεψιμότητα