Translate from Google

enfrdeitptrues

Η Πάτμος προβάλλεται στο National Geographic Traveler της Πολωνίας!

 

 

Patmos NG Poland ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στους 25 προορισμούς της Ελλάδας που οι Πολωνοί ταξιδιώτες θα λατρέψουν εντάθηκε η Πάτμος στο πλαίσιο του νέου μεγάλου αφιερώματος 200 σελίδων για την Ελλάδα που κυκλοφορεί με το τελευταίο τεύχος του διμηνιαίου περιοδικού «National Geographic Traveler» Πολωνίας.

Το εντυπωσιακό αφιέρωμα είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας του Γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας με τον καθιερωμένο ταξιδιωτικό μέσο το οποίο εμπιστεύονται χιλιάδες Πολωνοί ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα. Το National Geographic αναφέρεται στην εντυπωσιακή ιστορική πορεία του νησιού στο πέρασμα των αιώνων, στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη το Θεολόγου, στo Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης αλλά και στη μυστηριακή και μυσταγωγική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στον μοναδικό αυτό θρησκευτικό προορισμό.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις μετρήσεις και έρευνες του ΕΟΤ, τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα συγκαταλέγεται σταθερά ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για τους Πολωνούς τουρίστες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το 2021 η Πολωνία αναδείχθηκε ως η τέταρτη μεγαλύτερη αγορά εισερχόμενου τουρισμού για τη χώρα.

«Είναι σημαντικό η Πάτμος να προβάλλεται σε ένα σύνολο καθιερωμένων αλλά και ανερχόμενων αγορών όπως στη Πολωνία. Ευχαριστούμε θερμά το Γραφείο ΕΟΤ Πολωνίας και τη διευθύντρια του ΕΟΤ κυρία Νικολέτα Νικολοπούλου για τις εξαιρετικές δράσεις αλλά και για την αμεσότητα και συνεργασία που έχουμε. Ο Δήμος Πάτμου θα συνεχίζει να προμηθεύει με υλικό το δραστήριο Γραφείο ΕΟΤ», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Κουτούζος.

 

contact

Επισκεψιμότητα