Translate from Google

enfrdeitptrues

Τελετή λήξης προγράμματος Αθλητικά Μονοπάτια στο Αγαθονήσι

LIXH AGATHONHSI΄Εληξε στις 15 Ιουλίου το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια 2016» που πραγματοποιήθηκε στο Αγαθονήσι από 27 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου. Το πρόγραμμα διοργανώνεται και υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος , με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και διεξάγεται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπεδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στην πολύ ωραία τελετή λήξης του προγράμματος που παρευρέθηκαν οι γονείς, πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού παρουσιάστηκαν με εξαιρετικό τρόπο αθλητικά παιχνίδια και διάφορες δραστηριότητες που διδάχτηκαν τα παιδιά από τους εκπαιδευτές γυμναστές Νόνη Μουρτεζίκογλου, Θεόδωρο Γόνατο και Κλέωνα – Ευάγγελο Μπάλλα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος του νησιού κ. Ευάγγελος Κόττορος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της «Αναγέννηση & Πρόοοδος» κ. Παναγιώτη Κουλουβάρη, Λέκτορα Ορθοπεδικής Πανεπιστημίου Αθηνών, τον διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σταύρο Μπόγλου, το ΄Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τους γυμναστές – εκπαιδευτές και τα παιδιά που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα.

contact

Επισκεψιμότητα