Translate from Google

enfrdeitptrues

Αυτό το παράξενο τέχνασμα με το νερό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος σε ένα μήνα

neroΑν κάποιος σας έλεγε ότι μπορείτε να χάσετε βάρος σε ένα μήνα με τη βοήθεια του νερού και της γλυκοπατάτας θα τον πιστεύατε;

Οι επιστήμονες πάντως βρήκαν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Οχι, φυσικά και όταν λέμε γλυκοπατάτες δεν εννοούμε τηγανιτές γλυκοπατάτες. Σύμφωνα με τη Metro, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είναι δυνατό να χρησιμοποιήσεις τα αμυλούχα λαχανικά σαν αποτοξινωτικά, αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τη γλυκοπατάτα ως αποτοξινωτικό θα πρέπει να την βράσεις και να πιεις το νερό μέσα που απέμεινε.

Ναι, δεν μοιάζει δελεαστικό αλλά τα αποτελέσματα της έρευνας Ιαπώνων επιστημόνων σε ποντίκια έδειξαν ότι αξίζει τον κόπο. Συγκεκριμένα με την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι η πρωτεΐνη που περιείχε το νερό στο οποίο έβρασε η γλυκοπατάτα βοήθησε στη μείωση της όρεξης των ποντικιών. Μάλιστα, πιστεύουν ότι η εν λόγω πρωτεΐνη θα έχει την ίδια επίδραση και στον άνθρωπο. Η εν λόγω πρωτεΐνη ονομάζεται SPP, γνωστό και ως πεπτίδιο της γλυκοπατάτας και βοήθησε τα ποντίκια να μειώσουν τη χοληστερίνη, να μειώσει το σωματικό τους βάρος και τα επίπεδα της λεπτίνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του πειράματος τα ποντίκια ακολουθούσαν διατροφή υψηλή σε λιπαρά, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα, χωρίς να αλλάξει κάποιος τη διατροφή του. Ο Δρ.Koji Ishiguro, επικεφαλής του πειράματος, μίλησε για την έρευνα στο My Body & Soul: «Μας προκάλεσε έκπληξη ότι το SPP μείωσε τα επίπεδα των μορίων του λίπους στα ποντίκια και ότι επίσης φαίνεται να επηρεάει την όρεξη. Τα αποτελέσματα είναι ελπιδοφόρα και μας παρέχουν νέες δυνατότητες».

Πηγή:http://medicalnews.gr/auto-to-parakseno-texnasma/

contact

Επισκεψιμότητα